Feedback

Nieuws

 • nieuwsafbeelding

  Overname Peugeot Ruesink Rijssen door Broekhuis Groep

  (Geplaatst: donderdag 26 mei 2016)

    In het kader van herstructurering van de dealerregio's is het gebied Rijssen door importeur Peugeot Nederland toegewezen aan de Broekhuis Groep. Per 1 juni neemt Broekhuis de dealer activiteiten van Peugeot Ruesink over.   
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis vanaf 1 juni officieel merkdealer Jaguar en...

  (Geplaatst: dinsdag 10 mei 2016)

    Per 1 juni 2016 is Broekhuis door Jaguar Land Rover aangesteld als officieel merkdealer van beide merken voor Utrecht en omgeving.   
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Rijtest: Ford C-MAX Plug-in Hybride

  (Geplaatst: dinsdag 05 april 2016)

    Voor deze editie mocht ik de Ford C-MAX aan een rijtest onderwerpen; de Plug-in Hybride. Juist; een semi-elektrische auto. Dit houdt in dat de 2.0 liter benzinemotor wordt versterkt door een 120 pk tellende elektromotor waardoor het gecombineerde vermogen nóg krachtiger is. De C-MAX Plug-in Hybride zoekt tijdens het rijden de mogelijkheid om weer energie op te slaan, bijvoorbeeld door te remmen. Met een volle accu, waar je...
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Elektrisch rijden - de voordelen

  (Geplaatst: dinsdag 05 april 2016)

    Elektrische auto’s lijken de toekomst te zijn. We kunnen tegenwoordig niet meer om de zogenaamde ‘stekkeraars’ heen. Maar waarom zou je tot deze doelgroep willen behoren? Niet meer huilend bij het tankstation in de rij staan, een stukje belasting (legaal) ontduiken en de wereld verbeteren. Stuk voor stuk voordelen van elektrisch rijden.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  De beste parfum voor in je auto

  (Geplaatst: dinsdag 05 april 2016)

    Ruikt jouw interieur naar natte hond, de stallen van Burgers Zoo, een kaaswinkeltje of een combinatie hiervan? Dan kan je bolide wel een opfrisbeurt gebruiken. Met deze geuraccessoires voor in de auto kom je vast een heel eind!  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  De 5 leukste cabrio's

  (Geplaatst: maandag 04 april 2016)

    De lente is gearriveerd! Heel Nederland trekt er massaal op uit om de eerste warme zonnestralen op te kunnen vangen. En wat is er lekkerder dan zorgeloos met open dakje touren? Klopt, niets. Ben je nog op zoek naar een exemplaar om mee uit je dak te gaan en wil je niet de hoofdprijs betalen? Ik zet de vijf meest aantrekkelijke tweedehands cabrio’s voor vrouwen op een rijtje.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Primeurs op de Autoshow in Geneve

  (Geplaatst: maandag 04 april 2016)

    Het Autosalon van Genève is een jaarlijks terugkerende droom voor autoliefhebbers en misschien wel dé beurs met de meeste primeurs. De beurs biedt automerken de ruimte om hun looks & skills te tonen. Afgelopen maand was het weer zover en dit waren de opvallendste (concept)auto’s die werden gepresenteerd.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  12 maart: BMW Motorrad Seizoensstart 2016

  (Geplaatst: dinsdag 08 maart 2016)

  Het Motorseizoen van 2016 is begonnen! Om het seizoen goed te starten, nodigen we u uit om op zaterdag 12 maart deel te nemen aan de Broekhuis Oost Motoren toertocht door het mooie Twentse landschap. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Opel Astra is 'Auto van het Jaar 2016'

  (Geplaatst: dinsdag 01 maart 2016)

  Breda, 29 februari 2016 – De nieuwe Opel Astra is uitgeroepen tot 'Auto van het Jaar 2016'. De belangrijke onderscheiding werd toegekend door een internationale jury van 58 autojournalisten uit 22 landen. Met 309 punten liet de Opel Astra de Volvo XC90 en de Mazda MX-5 achter zich, die respectievelijk 294 en 202 punten kregen toebedeeld.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Auto en Fiscus 2016

  (Geplaatst: donderdag 11 februari 2016)

    Auto en Fiscus 2016 beschikbaar!
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Lease behaalt Keurmerk Private Lease

  (Geplaatst: dinsdag 02 februari 2016)

  Broekhuis Lease heeft het onlangs in het leven geroepen Keurmerk Private Lease behaald. Het bedrijf voldoet als één van de eerste leasemaatschappijen aan de voorwaarden van het keurmerk. Consumenten die bij Broekhuis Lease een private leasecontract afsluiten, weten zeker dat ze niet voor verrassingen komen te staan en zorgeloos van hun nieuwe auto kunnen genieten.   
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis trotse winnaar Automotive Company of the Year...

  (Geplaatst: vrijdag 29 januari 2016)

  Broekhuis is uitgeroepen tot Automotive Company of the Year 2015-2016. Namens Broekhuis ontving Jaco Remijn, algemeen directeur, deze prachtige onderscheiding. De uitreiking vond plaats tijden het Innovam-RDC Automotive Gala. De andere twee genomineerden waren Terberg Leasing en ABS All Brake Systems.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Mooie bijdrage Broekhuis Helpt eind 2015

  (Geplaatst: maandag 11 januari 2016)

    ​Aan het einde van 2015 is er weer een mooie bijdrage geleverd aan Broekhuis Helpt. De medewerkers van Broekhuis hebben hun handen ineen geslagen om het jaar goed af te sluiten voor ons goede doel.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Met deze tips ben jij klaar voor de winter

  (Geplaatst: donderdag 24 december 2015)

    ‘’Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid’’. Vrouwen schijnen in de winter beter voorbereid op weg te gaan of helemaal niet te gaan! Dat laatste is niet nodig. Indien je deze tips van harte neemt, ga jij zelfverzekerd en veilig de weg op.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Winter? Check!

  (Geplaatst: donderdag 24 december 2015)

    Vakantie en stress gaan hand-in-hand. Daarom is het noodzaak om goed voorbereid op reis te gaan; zo ook op wintersport. Nieuw skipak? Check. Paspoort? Check. Maar in wat voor een staat verkeerd je auto voor vertrek? Juist: Wintercheck.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Belangrijke Fiscale wijzigingen 2016

  (Geplaatst: donderdag 17 december 2015)

  Bekijk de laatste fiscale wijzigingen voor 2016.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis finalist Automotive Company of the Year

  (Geplaatst: woensdag 09 december 2015)

  Vandaag is bekend geworden dat Broekhuis genomineerd is voor Automotive Company of the Year 2015-2016.  Het vakblad Automotive gaf alle bedrijven uit de automobielbranche de gelegenheid aan te geven  welk bedrijf opvallend positief presteert in de branche.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Whizpr rijdt voor Kenia naar de Noordkaap

  (Geplaatst: dinsdag 08 december 2015)

  Broekhuis helpt en beweegt mensen. Maatschappelijk verantwoord handelen hoort daarbij. Goede doelen steunen wij dan ook al sinds de oprichting. Nu steunen wij  pr-bureau Whizpr  om via de Noordkaap Challenge geld op te halen voor het goede doel van 3FM Serious Request. Tijdens deze editie vraagt 3FM in samenwerking met het Rode Kruis aandacht voor de stille slachtoffers van oorlogen. Dit zijn de kinderen en jongeren die vanwege...
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Nieuwe Opel Astra ontvangt 5 NCAP sterren

  (Geplaatst: vrijdag 04 december 2015)

    De nieuwe Opel Astra heeft de maximale vijf sterren van Euro NCAP ontvangen. Dat betekent dat het totale pakket van veiligheidsvoorzieningen en assistentiesystemen in de nieuwe Opel Astra bijzonder effectief is. Op elk vlak, dus zowel in als buiten de auto, voor bijrijder, kinderen én bestuurder. Een prachtige prestatie.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Eerste BMW Roadster onder de 500 CC aangekondigd

  (Geplaatst: woensdag 11 november 2015)

    BMW Motorrad komt met hun eerste Roadster met minder dan 500 CC aan boord. De BMW G 310 R beschikt over slechts 313 CC, maar dankzij het lage gewicht en het compacte formaat weet BMW alsnog een volwaardige motor neer te zetten die zowel sportief als relaxed aanvoelt.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Koopavondenweek Broekhuis Zeist

  (Geplaatst: vrijdag 23 oktober 2015)

  Volgende week is het Koopavondenweek bij Broekhuis Zeist! Elke avond is er een ander thema. Komt u ook langs?  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Rijtest: BMW 2 Serie Gran Tourer

  (Geplaatst: vrijdag 09 oktober 2015)

  We moesten allen even wennen aan het idee; een BMW met voorwielaandrijving. Maar daar verscheen dan toch, de ietwat stoffige, BMW 2 serie Active Tourer. Een BMW welke ongetwijfeld in de smaak zal vallen bij het minder sportieve (lees wat oudere) publiek. Als gevolg was daar zijn grote broer, tevens met voorwielaandrijving, met maar liefst drie zitrijen; de BMW 2 serie Gran Tourer. Dat biedt mogelijkheden voor (grote) gezinnen. Valt dit dan de...
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Hoe bepaal ik mijn dekking?

  (Geplaatst: donderdag 08 oktober 2015)

  Er zijn 3 soorten dekkingen om een auto te verzekeren:  WA, WA + (Beperkt Casco) of Volledig Casco (Allrisk). Ik zal deze termen nader verklaren, zodat de verschillen inzichtelijk worden.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Tips voor het najaar

  (Geplaatst: donderdag 08 oktober 2015)

  Het najaar brengt vergeleken met de zorgeloze zomer wat ongemakken met zich mee. Zo heb je de combinatie regen en vallende bladeren (voor de NS een reden om helemaal niet meer te rijden), kortere dagen waardoor het dus eerder donker wordt maar ook laaghangende zon. Onderschat deze laatste niet. Laaghangende zon kan je zicht ernstig beperken; mogelijk zelfs verblinden en voor gevaarlijke situaties in het verkeer zorgen. Hier volgen een aantal...
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Weet altijd je tankdop te vinden

  (Geplaatst: woensdag 23 september 2015)

  Uit automatisme parkeer je links van de pomp. Je stapt uit en komt tot de conclusie dat er geen gat zit om het tankpistool in te hangen. Heeft iemand deze actie gezien? Lichtelijk beschaamd stap je weer in en stel je jezelf opnieuw op, dit keer in spiegelbeeld. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Uitnodiging Spinning Marathon | 8 oktober 2015

  (Geplaatst: woensdag 16 september 2015)

  Broekhuis beweegt mensen. Niet alleen op de weg en in het bedrijf maar ook in Kenia waar jaarlijks 100 kansarme jongeren worden opgeleid tot automonteur en worden geholpen aan een baan. Ondersteund door Broekhuis. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Ondersteuning Stichting Red een Kind

  (Geplaatst: dinsdag 15 september 2015)

  Per 1 juli 2015 is de ondersteuning van Broekhuis Helpt aan Stichting Red een Kind met 1 jaar verlengd. Op 4 juni jl. tekende Jaco Remijn en Leo Visser (directeur Stichting Red een Kind) het samenwerkingscontract.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Eerste Ford Mustang in Nederland gearriveerd

  (Geplaatst: donderdag 20 augustus 2015)

  Een aantal maanden geleden werd het bekend: de nieuwe Ford Mustang komt naar Nederland. Met spanning hebben we erop gewacht, maar eindelijk staat dit Amerikaanse icoon op Nederlandse bodem.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Red een Kind laat kinderen uit armoede groeien

  (Geplaatst: dinsdag 28 juli 2015)

  In gesprek met Henriet Seinen, Relatiemanager Zakelijke Markt bij Stichting Red een Kind. Op 4 juni toog ik samen met directeur Leo Visser naar de Broekhuis Groep in Harderwijk om een contract te tekenen tussen Stichting Red een Kind en de Broekhuis Groep voor de periode 2015-2016. Fantastisch dat Broekhuis wil meegroeien met Red een Kind.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Autoschade! Wat nu?!

  (Geplaatst: woensdag 08 juli 2015)

    Je hebt de tips uit het artikel "Veilig met de auto op vakantie"  ter harte genomen en je op alle mogelijke manieren goed voorbereid op de autovakantie. De auto is gecheckt, de reisverzekering is afgesloten en de kinderen zijn voorzien van het Broekhuis Vakantieboek. Maar wat als je tijdens je vakantie schade rijdt?  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Veilig met de auto op vakantie

  (Geplaatst: woensdag 08 juli 2015)

    Op vakantie met de auto. Een ontspannen manier van reizen; geen eisen aan je (hand)bagage, je eigen reisschema en de mogelijkheid om nog eens af te wijken van de route. Zo kom je nog eens ergens! Maar wees wel goed voorbereid, een slecht onderhouden auto kan de vakantiepret flink bederven. Denk aan autopech of zelfs een ongeluk.  Dan maar hopen dat je goed verzekerd bent en de hulp krijgt in het buitenland die je nodig hebt....
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Peugeot 108 - Rijtest van Het Automeisje

  (Geplaatst: woensdag 08 juli 2015)

    Ditmaal testte ik de kleinste telg uit de Peugeot-familie; de 108. De Citroën C1, Peugeot 107/108 en Toyota Aygo zijn bijna-identieke auto’s in de zogenaamde miniklasse. ”Klein maar fijn” kan ervan gezegd worden, want sinds 2005 kozen al vele mensen voor deze klasse als dagelijks vervoermiddel. Maar werd deze compacte vierzitter voorheen als ‘citybug’ neergezet, gaat hij nu verder dan de...
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Lease zet zich in voor de fiets!

  (Geplaatst: donderdag 02 juli 2015)

    Broekhuis Lease is nauw betrokken bij het project van Stichting Broekhuis Helpt:  de ondersteuning van 100 kansarme jongeren in Kenia door ze op te leiden tot automonteur. Deze jonge talenten worden zo geholpen aan een toekomst met toekomst.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Schade herstelmeester: nieuw netwerk voor complex...

  (Geplaatst: woensdag 27 mei 2015)

  Autoschadeherstel is een ambacht. Het is vakmanschap. En al helemaal als het gaat om complexe schades. Welke bedrijven kunnen dit soort schades in de toekomst herstellen? En dat zo efficiënt mogelijk en met kwaliteit?  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Service Saturday beurt voor mijn MINI

  (Geplaatst: woensdag 08 april 2015)

  Ook zo’n hekel aan onvoorziene kosten? Weet wat je rijdt. Als jij je auto op z’n tijd laat nakijken, heb je geen glazen bol meer nodig om te kunnen voorspellen of er onderhoud aan zit te komen. Ben jij al een tijdje niet meer bij de Broekhuis merkdealer geweest en vraag je je af hoe de koffie ook alweer smaakt? Maak dan een afspraak voor een gratis check!  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Autotest: Hyundai i20

  (Geplaatst: donderdag 02 april 2015)

  De Hyundai i20 is in het B-segment (al jaren) één van die auto’s die voor het geld relatief veel ruimte biedt in combinatie met praktisch gebruiksgemak. De i20 beschikt over een prima uitrusting, value for money en tevredenstellende techniek. Ook uiterlijk was er niets mis mee. Toch vonden ze bij Hyundai dat het nóg mooier en beter kan. De tijd en concurrentie hebben tenslotte ook niet stilgestaan. Tijd dus voor...
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Auto s om in de gaten te houden

  (Geplaatst: woensdag 01 april 2015)

  Nieuwe modellen, facelifts en aangescherpte prijzen. Het is een jungle van autonieuws maar hoe blijf jij up-to-date? Ik heb een paar auto’s om in de gaten te houden voor je op een rijtje gezet. Zo is er de vernieuwde BMW 1 Serie voor de sportievere typetjes, de KARL voor de stadsmeisjes, de Mustang voor de tomboys onder ons en de Peugeot 308 SW voor de business babes . 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  De grote voorjaarsschoonmaak voor je auto

  (Geplaatst: woensdag 01 april 2015)

  Geef jij je auto genoeg aandacht en liefde? De grote voorjaarsschoonmaak is een mooi moment om je auto eens flink te vertroetelen! Wassen, zuigen, oppoetsen en verfrissen. Hieronder een aantal tips om je bolide weer in concours staat voor te kunnen rijden.   
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Peugeot 308 SW terug in 14% bijtelling

  (Geplaatst: donderdag 05 maart 2015)

  In 2014 was hij de op één na populairste leaseauto van Nederland: de Peugeot 308 SW. Dat kwam mede omdat deze met slechts 14% bijtelling leverbaar was. Door de aanscherping van de CO2 normen, viel de 308 SW begin 2015 niet meer onder deze categorie. Gelukkig heeft Peugeot het voor elkaar gekregen om dit nu wel weer te realiseren.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Volvo presenteert nieuwe V60 Plug-in Hybrid

  (Geplaatst: dinsdag 03 maart 2015)

    De Volvo V60 Plug-in Hybrid is een groot succes. Met het lage bijtellingspercentage van zeven procent is deze auto zeer interessant voor de zakelijke rijder. Volvo staat niet stil en willen hun succes uitbreiden met een nieuwe V60 Plug-in Hybrid: de V60 D5 Twin Engine.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Ervaar de Ford Mondeo en Focus tijdens de Ford Proefritdagen

  (Geplaatst: woensdag 25 februari 2015)

  Wij zijn trots op het merk Ford en maken u hier graag deelgenoot van. Tijdens de Broekhuis proefritdagen presenteren wij u de nieuwe Ford Mondeo en de nieuwe Ford Focus. Ze staan voor u klaar, omdat u ze gewoon eens moet ervaren. Een dag om kennis te maken met de nieuwste technologieën.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Volvo V40 weer terug met 14% bijtelling

  (Geplaatst: dinsdag 24 februari 2015)

  We hebben het even zonder hem moeten doen, maar gelukkig is hij weer terug: de Volvo V40 met slechts 14% bijtelling! De verwachting is dat deze populaire Volvo vanaf mei of juni leverbaar is, maar hij kan nu al besteld worden.   
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Ga mee naar BMW Welt

  (Geplaatst: donderdag 19 februari 2015)

  Midden in München staat het “hart” van BMW. Naast het hoofdkantoor van BMW, bevindt zich hier BMW Welt en de BMW Fabriek van München. Daarnaast is hier ook het geheel vernieuwde BMW Museum gevestigd. Dit alles maakt dat het bezoeken van BMW Welt een echte beleving is die de BMW liefhebber meegemaakt moet hebben. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis sponsort nieuwe Ford Transit voor Philadelphia

  (Geplaatst: donderdag 05 februari 2015)

  Wat zijn we trots! Vanaf deze week kan de Snoezelwagen van de Vrienden van Philadelphia weer de weg op. Broekhuis Lease heeft een prachtig bestickerde Ford Transit afgeleverd.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Interview: alles over Private Lease

  (Geplaatst: maandag 02 februari 2015)

  Wil je voor weinig geld een nieuwe auto rijden? Dan is Private Lease misschien wat voor jou. Maar wat is het precies en waar moet je rekening mee houden als je een Private Lease auto rijdt? Alle belangrijke vragen heb ik tijdens een interview voorgelegd aan Maaike Brinkman. Zij weet alles over Broekhuis Zorgeloos Privé, de Private Leasevorm van Broekhuis. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Nieuwe Opel Corsa getest door het Automeisje

  (Geplaatst: maandag 02 februari 2015)

  Daar is hij, de nieuwe Opel Corsa. Een compleet vernieuwd design en ook van binnen is hij helemaal van deze tijd. Van Broekhuis mocht ik hem een dag meenemen om hem eens goed uit te testen. Wat ik ervan vind, lees je in deze rijtest.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Terugblik Ladies Nights

  (Geplaatst: maandag 02 februari 2015)

  In de maanden oktober en november vorig jaar, heette Broekhuis honderden vrouwen welkom tijdens de Ladies Nights. Verschillende vestigingen door het land dienden als decor die avond. Een avond vol amusement voor het vrouwelijke klantenbestand van Broekhuis Groep.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Duurzaamheids-race SGP met BMW i3

  (Geplaatst: maandag 12 januari 2015)

  De SGP is bewust bezig met het besparen van energie. Daarom hebben ze op 9 januari 2015 een duurzaamheidsrace gehouden. Fractievoorzitter Elbert Dijkgraaf nam het op tegen de SGP Jongeren. Wie heeft het zuinigst gereden?
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Overname Ford Van der Kolk Veenendaal

  (Geplaatst: dinsdag 06 januari 2015)

  Vanaf 1 januari 2015 bent u van harte welkom bij onze nieuwe Broekhuis Ford vestiging in Veenendaal.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Belangrijke Fiscale wijzigingen 2015

  (Geplaatst: maandag 05 januari 2015)

  Bekijk de laatste fiscale wijzigingen voor 2015.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Volvo V60 Zakenauto van het Jaar 2015

  (Geplaatst: maandag 22 december 2014)

  Of u voor uw werk nou veel of weinig op de weg zit, een goede auto is erg belangrijk. Comfort, luxe, uitstraling en natuurlijk veiligheid zijn belangrijke punten tijdens de aanschaf van een auto, zowel voor particulieren als voor leaserijders. De Volvo V60 heeft dit allemaal en is daarom Zakenauto van het Jaar 2015 geworden. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Opel KARL vanaf zomer 2015 beschikbaar

  (Geplaatst: dinsdag 09 december 2014)

  Opel is op dreef voor wat betreft kleine auto’s. Na een vernieuwde Opel Corsa en natuurlijk de splinternieuwe Opel Adam, staat er alweer een Opel klaar om zijn intrede te doen in het compacte segment: de Opel KARL.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Opel en Peugeot Lelystad onder 1 dak

  (Geplaatst: vrijdag 05 december 2014)

  Na een flinke opruiming en verhuizing is Opel Lelystad vanaf 1 december te vinden in hetzelfde pand als Peugeot Lelystad. Peugeot heeft flink plaats gemaakt zodat Broekhuis vanuit één plek in Lelystad expertise en kennis kan bieden aan de klant.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Nieuwe Ford Focus vanaf 12 december te koop

  (Geplaatst: donderdag 27 november 2014)

  De laatste Ford Focus dateert alweer uit het jaar 2010. Wat Ford betreft is het dus tijd voor een nieuwe uitvoering. Ze hebben hun nieuwe model sportiever, zakelijker én stijlvoller weten te maken. Klinkt dus als een auto waar we niet graag op wachten, maar gewoon willen hebben! Gelukkig is het dan bijna zover: de nieuwe Ford Focus staat vanaf december bij ons in de showroom.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Help Broekhuis Helpt helpen

  (Geplaatst: donderdag 27 november 2014)

  Broekhuis geeft graag invulling aan een sociaal maatschappelijke rol. Lokaal, maar ook over de grens. Jaarlijks helpt Broekhuis Groep samen met Stichting Red een Kind honderd kansarme jongeren per jaar aan een zelfstandige toekomst. Helpt u ons mee?
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Vernieuwde Ford Mondeo bijna in de showroom

  (Geplaatst: maandag 24 november 2014)

  De Mondeo is één van de bekendste en modellen van Ford. Het model rijdt al sinds 1993 rond in Nederland en nog weet Ford ons te verrassen met compleet vernieuwde modellen. Ook nu komt Ford met een compleet nieuwe Mondeo op de proppen. Nog heel even en hij staat in de showroom.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Nieuwe Shelby GT350 op komst

  (Geplaatst: maandag 24 november 2014)

  Goed nieuws voor de American Muscle-cars liefhebbers: de Ford Mustang Shelby GT350 komt terug en hij is geheel vernieuwd. Niet alleen het uiterlijk hebben ze aangepast, maar ook wat er onder de motorkap te vinden is. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Nationaal reanimatie-team: Uw hulp is nodig!

  (Geplaatst: woensdag 19 november 2014)

  Reanimeren, kunt u het al? Wekelijks krijgen maar liefst driehonderd mensen te maken met een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Opel heeft nu samen met de voetbalclub Feyenoord en met de Hartstichting een actie opgezet om de overlevingskans van iemand met een hartstilstand te vergroten. Daar hebben ze uw hulp bij nodig.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Nationale Opel Testdag

  (Geplaatst: donderdag 23 oktober 2014)

  Zoals elk jaar vindt er op de 1e zaterdag van november de Nationale Opel Testdag plaats. Wij heten u dan ook van harte welkom bij een van onze dealers op zaterdag 1 november.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Nieuw: de Peugeot 308 GT

  (Geplaatst: vrijdag 26 september 2014)

  Het gamma van de nieuwe Peugeot 308 wordt uitgebreid met een ultrasportieve GT. De 308 GT onderscheidt zich nadrukkelijk van het huidige topniveau Allure door een specifieke voorzijde, expressief en met een technologische uitstraling.   
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Belastingdienst geeft duidelijkheid over bijtelling in...

  (Geplaatst: vrijdag 29 augustus 2014)

  VNA is verheugd over het feit dat zij op twee punten, waar al lange tijd onduidelijkheid over was, afspraken met de Belastingdienst heeft kunnen maken over bijtelling. Op verzoek van de VNA heeft de Belastingdienst helderheid gegeven over de voorwaarden waaronder een lease-auto buiten de bijtelling blijft, waar dit tot nu toe onzeker was. Poolauto’s kunnen nu veilig privé worden gebruikt en ook de vrees voor dubbele bijtelling...
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Mmmm... De BMW die naar meer Smaakt

  (Geplaatst: maandag 25 augustus 2014)

  Bij Broekhuis Oost Almelo organiseren wij een speciale dag voor de échte autoliefhebber. Alleen voor degene die geen concessies doet aan ultiem rijplezier, voor het beste kiest als het om power en design gaat en ook nog eens van gezelligheid houdt: de Broekhuis Oost BMW M dagen!
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Nog heel even geduld: de nieuwe Fabia

  (Geplaatst: dinsdag 29 juli 2014)

  De nieuwe ŠKODA Fabia is onderweg. Het duurt niet lang meer, voor de auto wordt onthuld. Hier ben je aan het goede adres om alvast zo veel mogelijk te weten te komen over deze superslimme nieuwe ŠKODA.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Koninklijke start Nederlandse MINI productie

  (Geplaatst: maandag 21 juli 2014)

  Vandaag vierde Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander de productiestart van de nieuwe MINI in Nederland. Met zijn handtekening in het gastenboek van VDL Nedcar heropende hij officieel de autofabriek in Born, waar nu werkgelegenheid is voor meer dan 2.000 medewerkers. Daarmee behoort Nederland weer tot de autoproducerende naties van Europa.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Investeren in jong talent: Broekhuis Traineeship

  (Geplaatst: vrijdag 18 juli 2014)

  Broekhuis nodigt afgestudeerde HBO-studenten en academici uit voor haar talentprogramma. Het Broekhuis Talent Traineeship is ontwikkeld om onlangs afgestudeerde HBO-studenten enkele maanden werkervaring op te laten doen bij Broekhuis. Jaco Remijn, algemeen directeur: 'Wij willen een kans bieden aan recent afgestudeerde, ambitieuze talenten die op zoek zjin naar een baan.'    
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Nieuwe XC90 krachtigste en schoonste SUV

  (Geplaatst: dinsdag 08 juli 2014)

  De nieuwe XC90 die Volvo later dit jaar introduceert, biedt een ongekende combinatie van kracht en minimale emissies. De vierwielaangedreven zevenzitter levert maximaal 295 kW (400 pk) vermogen bij een CO2-uitstoot van gemiddeld ongeveer 60 g/km (NEDC-cyclus). Zuinig genoeg dus voor 14% bijtelling. Nog niet eerder bood een SUV zoveel vermogen bij zo’n geringe CO2-emissie.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Ford: meest groene merk ter wereld

  (Geplaatst: vrijdag 27 juni 2014)

  Ford Motor Company heeft erkenning gekregen voor zijn inspanningen op het gebied van duurzaamheid in de vorm van de 1e plaats op de lijst van “50 Best Global Green Brands” van Interbrand voor 2014. De autofabrikant versloeg de winnaar van vorig jaar – Toyota – plus een aantal zwaargewichten als Johnson & Johnson, Coca-Cola en Microsoft. Ford-dealer Broekhuis is trots op deze erkenning.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis trotse sponsor van Solar Team Eindhoven

  (Geplaatst: woensdag 25 juni 2014)

  In de zomer van 2012 stond een groep van 22 studenten aan het begin van een uitdaging: het bouwen van 's werelds eerste gezinsauto op zonne-energie. Voor Solar Team Eindhoven was het doel duidelijk: de wereld laten zien dat een gezinsauto op zonne-energie vandaag de dag al realiseerbaar is.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Kids VakantieGids

  (Geplaatst: donderdag 12 juni 2014)

  De nieuwe Broekhuis Kids VakantieGids staat weer boordevol puzzels en kleurplaten. Een reis duurt met deze Vakantiegids een stuk minder lang..  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis verrast vaders

  (Geplaatst: dinsdag 10 juni 2014)

  Vaderdag staat voor de deur. Voor iedere vader heeft Broekhuis een leuke verrassing. Wij geven 300 keer een sterreparatie cadeau. Schrijf je in voor de actie, maak kans op het cadeau en ontvang tevens een uitnodiging voor het exclusieve Vader/Zoon Event in het najaar van 2014.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  MINI GoPro proefrit: speel zelf de hoofdrol!

  (Geplaatst: maandag 26 mei 2014)

  Er is een nieuwe MINI: tijd voor nieuwe ervaringen. Daarom kun je nu proefrijden terwijl je gefilmd wordt door acht GoPro camera’s. Je speelt de hoofdrol in je eigen film!  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  De nieuwe Peugeot 308 SW laat zich zien

  (Geplaatst: vrijdag 23 mei 2014)

  Deze week heeft de nieuwe Peugeot 308 SW zijn intrede gedaan in de showrooms van Broekhuis Peugeot. Met deze aanwinst in de modellijn van Peugeot positioneert zij zich sterk in haar segment. De nieuwe Peugeot 308 SW is door de scherpe bijtellingscategorie van 14% een verrijking voor de zakelijke markt.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Liefste moeder in het zonnetje

  (Geplaatst: woensdag 30 april 2014)

  Moederdag - zondag 11 mei 2014 - is voor ons een reden om onze vrouwelijke websitebezoekers in het zonnetje te zetten. In samenwerking met Sauna, Beauty en Wellnessresort De Veluwse Bron legt Broekhuis voor vrouwen en moeders een fantastische verwenverrassing klaar.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Prachtig bedrag uitgereikt aan Broekhuis Helpt

  (Geplaatst: dinsdag 29 april 2014)

  De Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk heeft maar liefst € 1.306,- opgebracht voor Broekhuis Helpt. Broekhuis Helpt zamelt geld in voor Stichting Red een Kind. In een speciaal project worden jongeren in Afrika opgeleid tot automonteur.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Nog meer onduidelijkheid over btw-correctie

  (Geplaatst: donderdag 24 april 2014)

  De rechtbank Gelderland heeft een opvallende uitspraak gedaan in drie proefprocedures over de btw-heffing over het privégebruik van de auto van de zaak. De rechter oordeelde dat de wettelijke regeling voor btw-heffing over privégebruik niet (!) voor lease-auto’s geldt. De regels rond de btw-correctie waren al zeer omstreden, deze rechterlijke interpretatie voegt daar een stuk onduidelijkheid aan toe. De VNA...
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Netto Deal Dagen

  (Geplaatst: donderdag 24 april 2014)

  Niet eerder presenteerde BMW binnen enkele maanden zoveel nieuws. Maar liefst zes nieuwe modellen verdringen zich voor de mooiste plaatsen in de showroom.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Welke vestigingen zijn er open op 2e paasdag?

  (Geplaatst: vrijdag 18 april 2014)

  Onderstaand treft u een overzicht van de vestigingen die geopend zijn op 2e paasdag (maandag 21 april). Van harte welkom!
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Paasshow bij Broekhuis Peugeot/Hyundai Lelystad

  (Geplaatst: woensdag 09 april 2014)

  Volop acties, voordeel en gezelligheid tijdens onze wervelende autoshow op 18, 19 en 21 april (2e paasdag)!
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Nieuw: verruimde openingstijden

  (Geplaatst: maandag 07 april 2014)

  Vanaf maandag 7 april zijn we ook 's avonds tot 22:00 uur bereikbaar voor de consument. Bezoekers van onze website willen wij graag nog beter van dienst zijn en daarom de mogelijkheid bieden om via chat vragen of wensen kenbaar te maken.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Beleef elektrisch rijden volgens BMW

  (Geplaatst: woensdag 02 april 2014)

  Op donderdag 3, vrijdag 4 en zaterdag 5 april kunt u op een bijzondere manier de schone wereld van BMW i leren kennen. Op deze genoemde dagen bezoekt BMW i On Tour onze vestiging Broekhuis Oost Enschede. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. Ervaar de BMW i3 tijdens een proefrit waarbij u de vele voordelen van de BMW i3 leert kennen. Zoals de enorme trekkracht, de wendbaarheid, het premium interieur en veel meer.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Welkomstcadeau bij de nieuwe MINI

  (Geplaatst: woensdag 26 maart 2014)

  MINI presenteerde in het weekend van 14 en 15 maart 2014 met trots de nieuwe MINI. Voor iedereen die de MINI als eerste wil rijden biedt MINI een speciaal Welcome Pack met een voordeel dat kan oplopen tot ruim €1.700,-.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  De nieuwe Peugeot 308 SW: in blijde verwachting..

  (Geplaatst: woensdag 26 maart 2014)

  Een unieke primeur bij Broekhuis Peugeot. Ondanks het feit dat de nieuwe Peugeot 308 SW pas over enkele maanden op de Nederlandse markt is, biedt Broekhuis Peugeot belangstellenden de kans om de 308 SW alvast te bewonderen en te beleven.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Peugeot 308: Auto van het Jaar 2014

  (Geplaatst: dinsdag 04 maart 2014)

  De Peugeot 308 is verkozen tot Auto van het Jaar 2014. De Fransman versloeg onder andere de Tesla Model S en BMW i3. De Peugeot 308 werd door de jury verkozen boven de zes andere finalisten, de Citroën C4 Picasso, Mazda 3, Mercedes-Benz S-klasse, Skoda Octavia, BMW i3 en Tesla Model S.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Volvo V40 D4 met nieuwe Drive-E-motor

  (Geplaatst: woensdag 26 februari 2014)

  Volvo Cars Nederland heeft wederom een verkoopsucces in handen. De Volvo V40 is nu leverbaar met de nieuwe D4 Drive-E-motor. Deze biedt een ongekende mix van rijplezier én een lage CO2-uitstoot.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  De nieuwe, stijlvolle Peugeot 108

  (Geplaatst: donderdag 20 februari 2014)

  De nieuwe Peugeot 108 – chic en elegant – geeft u de mogelijkheid om uw persoonlijke uitstraling te kiezen. Kies bijvoorbeeld uw kleur, het interieur, een open of gesloten dak. Het moeilijkste van alles wordt kiezen.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  MINI: Born in Born

  (Geplaatst: donderdag 20 februari 2014)

  Het gerucht is waar: de nieuwe MINI zal in Nederland worden gemaakt. Lange tijd was al bekend dat bij VDL Nedcar in het Limburgse Born MINI's zouden worden gemaakt, maar het was nog steeds niet zeker welke. Maar het zal dus onze newborn zijn. Born in Born.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Volvo stunt met nieuwe motoren range

  (Geplaatst: dinsdag 11 februari 2014)

  Volvo Cars presenteert een range volledig nieuwe Volvo motoren. De nieuwe motoren zijn door Volvo's experts ‘in eigen huis' ontwikkeld en worden gebouwd in de hightech fabriek van Volvo in Skövde, Zweden. De nieuwe krachtbronnen zijn in het najaar van 2013 gelanceerd en vanaf heden leverbaar.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Openingsfeest nieuwe locatie Broekhuis Carplus

  (Geplaatst: donderdag 06 februari 2014)

  Als bedrijfswageninrichter heeft Broekhuis Carplus het dit keer anders aangepakt.. Zij hebben hun eigen, nieuwe vestiging ingericht! Omdat zij bijzonder trots zijn op het resultaat, wordt u van harte uitgenodigd om de opening bij te wonen.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  De nieuwe SKODA Yeti: nu in de showroom

  (Geplaatst: dinsdag 04 februari 2014)

  Met de nieuwe ŠKODA Yeti kun je voor de dag komen. De looks zijn aangescherpt, de rij-eigenschappen verbeterd en de techniek is voorzien van een upgrade. En, bij ŠKODA vinden wij het belangrijk dat uw nieuwe auto betaalbaar is. Een prachtige combinatie: een betaalbare SUV voorzien van eigentijdse rij-eigenschappen.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Auto en Fiscus 2014

  (Geplaatst: maandag 03 februari 2014)

  Auto en Fiscus 2014 beschikbaar!
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Het nieuwe kentekenbewijs

  (Geplaatst: maandag 27 januari 2014)

  Vanaf 1 januari 2014 krijgt Nederland een nieuw kentekenbewijs. Het papieren kentekenbewijs maakt plaats voor een kentekenbewijs op creditcardformaat (ook wel kentekencard genoemd). Dit nieuwe kentekenbewijs is handiger in gebruik en moeilijker te vervalsen. Ook de centrale afgifte van de kentekencards verkleint de kans op fraude. Het Overschrijvingsbewijs wordt afgeschaft, in plaats daarvan komt een code van 9 cijfers. Ook krijgt de...
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  MINI viert winst Dakar groots met Champ Edition

  (Geplaatst: maandag 27 januari 2014)

  MINI had de Dakar 2014 niet glorieuzer op haar naam kunnen schrijven. Dat verdient een speciale editie, moet de Nederlandse importeur van het merk hebben gedacht. MINI viert dit sportieve hoogtepunt in Nederland met de MINI Countryman Champ Edition: een ongekend luxe uitvoering met groots voordeel voor de consument.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Standaard automaat op bijna alle BMW modellen

  (Geplaatst: vrijdag 24 januari 2014)

  BMW levert per direct op bijna alle modellen standaard een achttraps automatische versnellingsbak. Met name voor de zakelijke rijder is dit aantrekkelijk nieuws vanwege de 20% bijtellingscategorie. Tot 1 april 2014 is deze standaard automaat geheel kosteloos.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Maatregelen stimuleren zeer zuinige auto's MIA & VAMIL

  (Geplaatst: donderdag 23 januari 2014)

  Download de brochure en milieulijst.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Halve Marathon: zaterdag 8 maart 2014

  (Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014)

  Op zaterdag 8 maart 2014 vindt de 34e editie van de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk plaats. Het parcours gaat over verharde fietspaden en wegen en is wederom gecertificeerd.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Prachtige opbrengst voor Broekhuis Helpt

  (Geplaatst: dinsdag 14 januari 2014)

  Voor het derde jaar op rij heeft de organisatie van Broekhuis Helpt zich ingezet voor de oliebollenactie. Maar liefst 2304 oliebollen en 858 appelbeignets zijn er gebakken, met een uiteindelijke opbrengst van ruim €2.500,-. De opbrengst komt geheel ten goede aan Broekhuis Helpt.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  De nieuwe Peugeot 308 SW: aantrekkelijk leasen

  (Geplaatst: maandag 06 januari 2014)

  Op de Salon van Geneve, begin maart, gaat het doek er officieel af. Vanaf het voorjaar bij uw Broekhuis dealer. Vanaf vandaag de eerste informatie van deze nieuwe Peugeot voor u op onze website. De nieuwe Peugeot 308 SW is met name een aantrekkelijke nieuwkomer voor de leaserijder: we wisten al dat hij er is vanaf 14% bijtelling. En nu weten we ook hoe hij eruit komt te zien.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  4 -6 juli | BMW Motorrad Days Garmisch-Partenkirchen

  BMW Motorrad Days Garmisch-Partenkirchen

 • nieuwsafbeelding

  20 november | Ride On Motor tour presentatie

  Donderdag 20 november komen Rob & Dafne de Jong van Ride On Motor tour een avond presentatie houden van hun avonturen en reis mogelijkheden.

 • nieuwsafbeelding

  5 april | GS Adventure Tour in Enschede

  Demo tour met de mogelijkheid om proef te rijden op de BMW F 800 GS Adventure en  de R 1200 GS Adventure. 

 • nieuwsafbeelding

  15 maart | seizoensstart

  Seizoensstart met introductie K 1600 GTL Exclusive & BMW S 1000 R

 • nieuwsafbeelding

  Happy New MINI: vol technisch hoogstand

  (Geplaatst: dinsdag 31 december 2013)

  ‘Vergeet alles wat je denkt te weten over MINI. De afgelopen zeven jaar zijn we druk bezig geweest met het opnieuw overdenken, ontwerpen en vormgeven van elk detail’, aldus het team achter de nieuwe MINI. ‘De nieuwe MINI is sneller, veiliger en meer connected dan een telefooncentrale.’
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Duurzaam Repareren certificeert schadebedrijven Broekhuis...

  (Geplaatst: woensdag 11 december 2013)

  Alle schadebedrijven van Broekhuis zijn recentelijk gecertificeerd door Duurzaam Repareren. Naar aanleiding van de toetsing en doorlopende audits door Stichting Duurzaam Repareren en Bureau Veritas zijn voor de zeven schadebedrijven de keurmerken ‘ISO 9001:2008’ en ‘Duurzaam Repareren’ behaald.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Eindejaarsactie

  (Geplaatst: woensdag 11 december 2013)

  Nog enkele dagen en dan is dit jaar weer voorbij. Tijd dus voor de traditionele eindejaarsshow, omdat we graag opgeruimd het jaar uit gaan.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Ford Fiesta wint de Women's World Car of the Year Award

  (Geplaatst: vrijdag 06 december 2013)

  Ford Motor Company heeft deze week de Women's World Car of the Year Award 2013 voor de Fiesta 1.0-liter EcoBoost in ontvangst genomen.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Verhuizing Broekhuis Carplus

  (Geplaatst: maandag 02 december 2013)

  Vanaf vandaag is Broekhuis Carplus officieel verhuisd naar de Einsteinstraat 2a in Harderwijk.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  De nieuwe BMW X4

  (Geplaatst: vrijdag 29 november 2013)

  BMW presenteert de BMW Concept X4, een studiemodel voor een nieuwe Sports Activity Coupé die de kwaliteiten van de BMW X modellen en die van een coupé op unieke wijze combineert. De Concept X4 rolt het succes van de BMW X6 uit in een nieuw segment en biedt opvallende proporties, hoogwaardige details en de dynamische rijkwaliteiten die van een BMW worden verwacht.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Impressie nieuw pand Broekhuis BMW Doetinchem

  (Geplaatst: woensdag 27 november 2013)

  In de toekomst zal Broekhuis BMW Doetinchem worden ondergebracht in een nieuw pand. Het multifunctionele pand zal worden voorzien van de modernste voorzieningen. Om u alvast een idee te geven zetten we vast een sfeerimpressie online.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Peugeot To Go! Alleen op 21, 22 en 23 november.

  (Geplaatst: woensdag 20 november 2013)

  Peugeot To Go! betekent veel voordeel op kant-en-klare voorraadmodellen. Zo ontvangt u op de Peugeot 107 een voorraadvoordeel van € 1.800 . Op andere modellen loopt het voordeel zelfs op tot wel € 5.250 . 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Skoda Octavia Combi in 2014 met 14% bijtelling

  (Geplaatst: vrijdag 15 november 2013)

  Omdat Skoda in 2014 de CO2-uitstoot van de Octavia Greenline Combi verlaagd naar 85 g/km zal deze in de categorie van 14 procent bijtelling vallen. Dat betekent dat, naast de hatchback, ook de Skoda Octavia Combi in de 14% bijtellingscategorie zal vallen.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  De nieuwe Hyundai i10: aantrekkelijk prijskaartje

  (Geplaatst: vrijdag 01 november 2013)

  Nadat vorige maand de nieuwe i10 werd geïntroduceerd, maakt Hyundai nu de prijs bekend. Je kunt de nieuwe i10 al rijden vanaf € 9.995,-. De standaard 5-deurs kent een rijke uitrusting en een ruim interieur. Het dashboard oogt speelt en alles is naadloos en degelijk afgewerkt met fraaie materialen.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Nijkerk organiseert alweer de 20e Nationale...

  (Geplaatst: dinsdag 29 oktober 2013)

  Broekhuis Nijkerk organiseert alweer de 20e Nationale Opel Testdag. Een feestje voor het hele gezin, voor iedereen is er wat te beleven!
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Feest bij BMW-bedrijven van Broekhuis

  (Geplaatst: donderdag 24 oktober 2013)

  Wellicht wist u al dat BMW Smudde onderdeel was van de Broekhuis Groep. Vanaf november 2013 wordt ook de naam Broekhuis aan het bedrijf verbonden. Deze naamsverandering willen wij graag met u vieren, samen met de komst van twee prachtige BMW modellen. Van harte welkom bij Broekhuis Oost in Enschede, Almelo, Groenlo en Doetinchem!
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  SEAT Leon ST met aantrekkelijke First Editions

  (Geplaatst: maandag 14 oktober 2013)

  SEAT zorgt met de Leon ST, na de SC en 5-deurs variant, voor een primeur op de internationale autoshow van Frankfurt (IAA). 2013 staat voor SEAT in het teken van de nieuwe SEAT Leon. Het jaar werd ingeluid met de compleet nieuwe Leon 5-deurs, kort daarop gevolgd door de extra dynamische 3-deurs SC, gunstige 14% bijtellingvarianten voor zakelijke rijders en nu, voor het eerst in de Leon-historie, een ruimte stationwagon. Eind november...
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Nieuwe aanwinst bij Broekhuis: Peugeot 308

  (Geplaatst: maandag 14 oktober 2013)

  Innovatiever en exclusiever dan ooit: de nieuwe Peugeot 308 is een nieuw en onderscheidend alternatief in haar segment. Met uitstekende rijeigenschappen en een lage CO2-uitstoot is deze auto niet alleen aantrekkelijk voor de bewuste, particuliere rijder maar tevens voor de zakelijke markt een aanwinst. De nieuwe Peugeot 308: vanaf woensdag 16 oktober bij Broekhuis Peugeot in de showroom. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Feestelijke opening Broekhuis Almelo

  (Geplaatst: vrijdag 04 oktober 2013)

  De afgelopen maanden zijn wij druk geweest met de verbouwing van Broekhuis Peugeot Almelo. Met gepaste trots willen wij u graag het fraaie resultaat tonen. Om deze reden organiseren wij drie feestelijke open dagen op donderdag 17 oktober, vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Wel of geen bijtelling bij poolauto's?

  (Geplaatst: donderdag 03 oktober 2013)

  Is de bijtelling voor privégebruik van toepassing als werknemers een zakelijke auto gebruiken, die voor algemene doeleinden en niet voor een individuele werknemer bestemd is?
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Oktober: Bedrijfswagen Deals bij Broekhuis

  (Geplaatst: donderdag 03 oktober 2013)

  Slimme ondernemers slaan nu toe! In oktober staan de bedrijfswagens van Ford en Peugeot bij Broekhuis in de schijnwerpers.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis tekent intentieverklaring overname Ford Amersfoort

  (Geplaatst: vrijdag 27 september 2013)

  De Broekhuis Groep en Stern Groep NV hebben een intentieverklaring getekend inzake de verkoop van de Ford vestiging van Stern te Amersfoort. Beoogd wordt de transactie af te ronden rond de jaarwisseling. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Exclusief 'Splitlevel Concert' bij Broekhuis Volvo...

  (Geplaatst: donderdag 26 september 2013)

  Op 3 oktober 2013 organiseert Broekhuis Volvo Harderwijk een exclusief 'Splitlevel Concert' met het Nationaal Jeugd Orkest. U bent van harte welkom!
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Deukendag bij Broekhuis Nijkerk

  (Geplaatst: woensdag 25 september 2013)

  Op zaterdag 12 oktober 2013 organiseert Broekhuis Nijkerk haar jaarlijkse deukendag. U bent van harte welkom tussen 09.00 - 16.00 uur. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Ford Transit en BMW 3 Serie toppers in het Broekhuis...

  (Geplaatst: dinsdag 24 september 2013)

  Deze maand zijn de prijzen 'Bestelauto van het jaar 2014' en 'Zakenauto van het jaar 2014' uitgereikt. Beide prijzen zijn uitgereikt aan merken die Broekhuis voert in haar assortiment. Wij zijn dan ook trots op de bekroning van het werk van Ford en BMW!
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  De Ford Focus EcoBoost Edition, 1.600km. op 1 tank benzine

  (Geplaatst: maandag 23 september 2013)

  Een door de meervoudig bekroonde 1.0 EcoBoost-motor aangedreven Ford Focus heeft meer dan 1.600 kilometer afgelegd op één tank benzine; de Noorse “ecoureurs” Knut Wilthil en Henrik Borchgrevink claimen deze prestatie als een nieuwe benchmark.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  BMW 4-serie

  Verwacht: Medio oktober 2013.

 • nieuwsafbeelding

  BMW I3

  Verwacht: Medio november 2013.

 • nieuwsafbeelding

  Ladies Night bij Broekhuis Nijkerk

  (Geplaatst: donderdag 19 september 2013)

  Op woensdag 25 september organiseert Broekhuis Nijkerk weer een spetterende Ladies Night. Uiteraard bent u van harte welkom. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Ford in de media ('Vignale' lijn, S-MAX Concept, Ford...

  (Geplaatst: maandag 09 september 2013)

  Begin september kwam Ford meerdere malen in de media met spraakmakend nieuws. Alle nieuwsfeiten kort op een rij:
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  All Road rit 2013 - zaterdag 28 september

  Off-road rit van ongeveer 135 km door het Twentse landschap waarbij ongeveer 25% van de route onverhard is.  Kosten € 15,- per persoon, inclusief ontbijt. Ontvangst vanaf 8.30 uur, vertrek vanaf 9.00 uur tot max. 10.00 uur.  Ook niet BMW rijders zijn van harte welkom!

 • nieuwsafbeelding

  De nieuwe Opel Insignia: met ziel en zakelijkheid

  (Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013)

  In september beleeft de nieuwe Insignia zijn première op de 65ste autoshow van Frankfurt. Direct daarna arriveert deze nieuwe Opel ook in Nederland. Het dynamische design en de grensverleggende technologie maken de nieuwe Insignia tot een indrukwekkende auto in zijn klasse.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Overname Auto Bakkenes Apeldoorn en Autopalace Doetinchem

  (Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013)

  Met ingang van 1 september 2013 maken de Opel / Chevrolet dealers Auto Bakkenes Apeldoorn en Autopalace Doetinchem onderdeel uit van de Broekhuis Groep.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis dubbel gecertificeerd op kwaliteit en...

  (Geplaatst: donderdag 15 augustus 2013)

  Alle 36 dealerbedrijven van Broekhuis zijn recentelijk dubbel gecertificeerd. Naar aanleiding van het uitvoeren van externe audits zijn de keurmerken ‘NEN norm ISO 9001:2008’ en ‘Erkend Duurzaam’ behaald.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Clubbonus verblijdt verenigingen

  (Geplaatst: maandag 12 augustus 2013)

  Dit jaar is de Broekhuis Clubbonus geïntroduceerd: wanneer u of een ander lid van uw vereniging een auto aanschaft bij Broekhuis, dan storten wij geld in de kas van uw club. Inmiddels is de Clubbonus een groot succes en zijn verschillende verenigingen verblijdt met een bonus voor de clubklas.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  De nieuwe Peugeot 308: prijzen en motoren

  (Geplaatst: donderdag 18 juli 2013)

  De nieuwe Peugeot 308 staat vanaf oktober in onze showrooms voor de vanafprijs van 18.900,- euro. De dieselvariant met 14 procent bijtelling is er vanaf 22.550,- euro.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  De nieuwe Ford Transit Connect: Prijzen en meer informatie

  (Geplaatst: donderdag 18 juli 2013)

  De nieuwe Transit Connect is vanaf januari 2014 verkrijgbaar bij de Broekhuis dealers.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Skoda Rapid Spaceback: na lang wachten eindelijk officieel

  (Geplaatst: maandag 15 juli 2013)

  In oktober van dit jaar, na de IAA in Frankfurt staat de ŠKODA Rapid Spaceback in onze showrooms. De Rapid Spaceback is een hatchback die veel lijkt op een combi aangevuld met een dynamisch en verfrissend design. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Opel Monza Concept: De toekomst van Opel

  (Geplaatst: dinsdag 09 juli 2013)

  Deze week maakte Opel officiëel bekend de Opel Monza nieuw leven in te blazen met de Opel Monza Concept. Opel zal de Monza voor het eerst tonen op de autoshow IAA in Frankfurt.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Mount Everest Marathon levert 7.500 euro op voor...

  (Geplaatst: vrijdag 05 juli 2013)

  Onlangs heeft u kennis gemaakt met de uitdaging van onze collega Gerbrand Reijnoudt: het lopen van de Mount Everest Marathon voor Broekhuis Helpt op 29 mei 2013. Inmiddels ligt de marathon ruim een maand achter ons, kijken we terug op de onvergetelijke ervaring van Gerbrand en is een prachtige cheque overhandigd  voor Broekhuis Helpt.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Foto's nieuwe BMW 4 Serie

  (Geplaatst: maandag 24 juni 2013)

  Ook al moeten we nog even wachten op de introductie in onze showroom (oktober 2013), de eerste beelden zijn veelbelovend.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Verwacht: nieuwe Ford EcoSport

  (Geplaatst: donderdag 13 juni 2013)

  Op zoek naar een compacte, intelligente en dynamische auto? Vanaf kwartaal 1 | 2014 heeft Ford een SUV waarmee u de stad alsook de vrije natuur in kunt. Maak nu alvast kennis met de Ford EcoSport. Een sportieve auto boordevol geavanceerde technologieën, zodat u altijd verbonden bent met de wereld om u heen.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Update 3: Mount Everest Marathon

  (Geplaatst: woensdag 05 juni 2013)

  Broekhuis medewerker Gerbrand Reijnoudt is de ultieme uitdaging aangegaan: het lopen van de Mount Everest Marathon. Doel: geld te werven voor het project van Broekhuis Helpt. Inmiddels heeft Gerbrand de marathon gelopen en schrijft hierover het volgende:
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Nieuwe BMW X5

  (Geplaatst: maandag 03 juni 2013)

  De derde generatie van de X5 is volledig vernieuwd. Meer dynamiek, lager verbruik en de complete standaarduitrusting zetten deze auto weer volledig in de schijnwerpers.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Update 2: Mount Everest Marathon

  (Geplaatst: maandag 27 mei 2013)

  Broekhuis medewerker Gerbrand Reijnoudt gaat de ultieme uitdaging aan: over enkele dagen loopt hij de Mount Everest Marathon. Deze uitdaging gaat hij aan om geld te werven voor het project van Broekhuis Helpt. Inmiddels is Gerbrand al enkele dagen in Nepal en maakt zich op voor de marathon die woensdag 29 mei 2013 plaatsvindt.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Preview: De nieuwe Peugeot 308

  (Geplaatst: woensdag 22 mei 2013)

  De nieuwe Peugeot 308, leverbaar vanaf het vierde kwartaal 2013. Een strak en uniek design, innovatief interieur, perfecte rij-eigenschappen en 14% bijtelling.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Fotoshoot vaderdag

  (Geplaatst: woensdag 22 mei 2013)

  Het is bijna vaderdag. Op zondag 16 juni 2013 worden de vaders weer in het zonnetje gezet: daar doet Broekhuis graag aan mee.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Update: Mount Everest Marathon: de ultieme uitdaging

  (Geplaatst: woensdag 15 mei 2013)

  Broekhuis medewerker Gerbrand Reijnoudt gaat de ultieme uitdaging aan: op 29 mei 2013 loopt hij de Mount Everest Marathon. Deze uitdaging gaat hij aan om geld te werven voor het project van Broekhuis Helpt.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Spectaculaire Pinkstershow bij Broekhuis Steenwijk

  (Geplaatst: vrijdag 10 mei 2013)

  Het pinksterweekend staat weer voor de deur! Dit betekent heel veel actie, gezelligheid, fantastische aanbiedingen en meer dan 100 scherp geprijsde kwaliteitsoccasions bij Broekhuis Steenwijk. Op vrijdag 17 mei, zaterdag 18 mei en maandag 20 mei (2e pinksterdag) zijn de deuren van de vestiging van 9.00 uur tot 18.00 uur voor u geopend!
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Mooie donatie Broekhuis Helpt

  (Geplaatst: dinsdag 07 mei 2013)

  Op 9 maart 2013 liepen 1.219 deelnemers mee aan de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk. De organisatie van deze loop, waarvan Broekhuis de hoofdsponsor is, heeft voor iedere deelnemer € 1,- geschonken aan Stichting Red een Kind.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  SEAT Leon Ecomotive: 14% bijtelling

  (Geplaatst: vrijdag 03 mei 2013)

  Wij zijn verheugd u de SEAT Leon Ecomotive aan te bieden! De introductie van een nieuwe 1.6 TDI met 81kW/110pk en een lage CO2 uitstoot zorgen voor de entree van de Leon in het populaire 14% bijtelling-segment. Ook de Leon SC is er met 14% bijtelling.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Opel met 14 en 20% bijtelling

  (Geplaatst: woensdag 01 mei 2013)

  Ook bij Opel staat de techniek niet stil. Hierdoor wordt zakelijk een Opel rijden extra aantrekkelijk. Opel Corsa, Insignia, Zafira nu met 14% of 20% bijtelling leverbaar.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Auto's van oranje

  (Geplaatst: maandag 29 april 2013)

  Broekhuis heeft tijdens deze feestelijke oranjedagen 10 auto’s voor u geselecteerd met extra korting.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Introductie BMW i3

  (Geplaatst: maandag 29 april 2013)

  De nieuwe BMW i3 wordt in oktober geïntroduceerd en is nu al een ongekend succes. BMW heeft voor dit jaar 600 productieplaatsen beschikbaar gesteld, hiervan zijn er reeds 250 door klanten gereserveerd.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Hoge Raad oordeelt over btw-correctie

  (Geplaatst: woensdag 17 april 2013)

  Op 12 april 2013 heeft de Hoge Raad uitspraak gedaan over het btw-correctie regime van voor 1 juli 2011.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Overname BMW Bloemenkamp

  (Geplaatst: dinsdag 16 april 2013)

  Met ingang van 15 april 2013 heeft Broekhuis Holding de overname van de vestiging en activiteiten van BMW dealer Bloemenkamp in Doetinchem afgerond.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  VIP | WK Superbike event in Assen

  (Geplaatst: vrijdag 12 april 2013)

  Het BMW Motorrad Goldbet SBK Team biedt u de unieke mogelijkheid om de derde race om het Wereldkampioenschap Superbike van zeer nabij mee te beleven. Van de vrije training op vrijdag, de kwalificatie op zaterdag en de races op zondag. Interesse?
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Lease genomineerd voor de De Succesfactor

  (Geplaatst: woensdag 10 april 2013)

  Broekhuis Lease is genomineerd door het RTL 7 programma “De Succesfactor”. In elke aflevering (33 in totaal) komen vijf ondernemers uit verschillende branches aan het woord. Zij vertellen over hoe het  bedrijf succesvol is geworden én wat voor andere ondernemers de sleutel tot succes kan betekenen.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Preview: BMW Concept X4 Serie

  (Geplaatst: dinsdag 09 april 2013)

  Wij presenteren u een nieuwe variant in de BMW X modellen: de nieuwe BMW X4. De X4 rolt het succes van de BMW X6 uit in een nieuw segment en biedt opvallende proporties, hoogwaardige details en de dynamische rijkwaliteiten die van een BMW worden verwacht. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Spetterende BMW actie: BTW cadeau

  (Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013)

  Op 21 maart begint officieel de lente. Daarom houden wij een unieke voorjaarsschoonmaak in onze showroom! Hierdoor kunt u profiteren van zeer uitzonderlijk lage prijzen. U betaalt dan namelijk geen BTW op onze ruim 70 nieuwe demomodellen uit 2013. Een korting dus van 21% op de nieuwprijs.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Volvo: in blijde verwachting

  (Geplaatst: maandag 11 maart 2013)

  Volvo kondigde onlangs haar nieuwe modeljaar 2014 aan. Het modeljaar heeft veel nieuws te bieden en staat vooral in het teken van gunstige bijtellingspercentages van slechts 7%, 14% of 20%. Volvo positioneert zich hiermee zeer sterk in haar segment doordat er nauwelijk concurrenten zijn met deze scherpe bijtellingspercentages. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Maak kennis met BMW motorrijden!

  (Geplaatst: dinsdag 26 februari 2013)

  Met de overname van BMW/MINI dealer Smudde is Broekhuis ook dealer van BMW Motoren. Een nieuwe tak van sport, die wij graag bij al onze klanten onder de aandacht brengen. Zowel voor klanten die motorrijden als voor klanten die dit graag eens willen ervaren hebben we een leuk kennismakingsaanbod. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Introductie: MINI Cooper Paceman

  (Geplaatst: maandag 25 februari 2013)

  De nieuwe MINI Cooper Paceman: inspiratie in de stad. Creatief, dynamisch, efficiënt en krachtig. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Preview: BMW 3 Serie Gran Turismo

  (Geplaatst: maandag 25 februari 2013)

  Binnenkort maakt een geheel nieuw model van de BMW 3 Serie zijn opwachting: de BMW 3 Serie Gran Turismo. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Opel Berlin: betaalbare kwaliteit

  (Geplaatst: vrijdag 15 februari 2013)

  Wist u dat Duitse kwaliteit en innovatie bereikbaar zijn voor een betaalbare prijs? Opel bewijst het met de nieuwe Berlin uitvoering, toepasbaar op diverse Opel modellen zoals Agila, Corsa, Meriva en Astra. Luxe versies met een scherp prijskaartje.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Nieuw in de V40-reeks

  (Geplaatst: vrijdag 15 februari 2013)

  Twee nieuwe modellen in de Volvo V40-reeks: de R-Design en Cross Country. De introductie van de modellen maakt de V40-modelreeks nog veelzijdiger. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Feestelijk voordeel bij Skoda!

  (Geplaatst: donderdag 14 februari 2013)

  Het jaar 2013 is voor Škoda een extra speciaal jaar. Het automerk is trots op haar nieuwe modellen, de Škoda Rapid en de nieuwe Octavia. Daarnaast is Škoda in de prijzen gevallen, onder andere met de Škoda Yari. Reden voor een feestje! 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Volvo V60 Plug-In Hybrid uitrustingsniveaus

  (Geplaatst: donderdag 14 februari 2013)

  Maak kennis met de Volvo V60 Plug-In Hybrid. De uitvoering van deze innovatieve Volvo kenmerkt zich door een aantal synoniemen, namelijk: toppunt, hoogste, opperste, uiterste maximum. De nieuwe Volvo V60 Plug-in Hybrid kan worden uitgerust met diverse pakketten. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Volvo introduceert Nordic

  (Geplaatst: woensdag 13 februari 2013)

  Om nog beter tegemoet te komen aan de wensen van klanten, introduceert het Zweedse merk Volvo nu twee nieuwe uitvoeringen: de Volvo V70 Nordic en de Volvo XC70 Nordic. Deze stoere en extra luxueuze uitvoeringen zijn leverbaar vanaf €39.995,-. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Lid van een vereniging?

  (Geplaatst: woensdag 13 februari 2013)

  Ook uw vereniging kan gesponsord worden! Broekhuis heeft namelijk de Broekhuis Clubbonus. Hoe werkt dat? Wanneer u of een ander lid van uw vereniging een auto aanschaft bij Broekhuis, dan storten wij geld in de kas van uw club. De eerste sportverenigingen hebben al geprofiteerd van de Broekhuis Clubbonus!
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Extra's voor Hyundai i10 en i20

  (Geplaatst: dinsdag 12 februari 2013)

  Pimp uw Hyundai! Voor zowel de Hyundai i10 als i20 is een Black Pack beschikbaar: u kiest voor een chique uitstraling, interessante extra's en groot klantvoordeel. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Champions Edition: voordeel voor de Ford-rijder

  (Geplaatst: dinsdag 12 februari 2013)

  Om de start van het nieuwe UEFA Champions League seizoen te vieren, heeft Ford exclusieve edities en optiepakketten geproduceerd. De sponsor van de Champions League biedt de klant aantrekkelijke acties en extra's. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Preview: Peugeot 2008

  (Geplaatst: maandag 11 februari 2013)

  Volgend op het succes van de 3008 cross-over komt de Peugeot nu met een uniek model in het B-segment: de Peugeot 2008, voor een wereldwijd publiek. De auto wordt in de zomer van 2013 geïntroduceerd en zal het verkoopsucces van de 208 gaan versterken. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Nieuwe website Broekhuis online

  (Geplaatst: vrijdag 08 februari 2013)

  Vanaf 8 februari 2013 is de nieuwe en verbeterde website van Broekhuis online. Deze website is gerealiseerd met  één belangrijk doel: u nog beter, sneller en overzichtelijker voorzien van de juiste informatie. U kunt hier 24/7 terecht voor onder andere het zoeken van een nieuwe of gebruikte auto, het plannen van een onderhoudsbeurt of informatie over andere Broekhuis diensten.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Preview: Chevrolet Trax

  (Geplaatst: donderdag 07 februari 2013)

  Wij bieden u alvast een preview aan van de nieuwe Chevrolet Trax: een nieuwe, compacte SUV. De auto is sportief, comfortabel, veelzijdig en veilig. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Skoda Rapid: fris en elegant

  (Geplaatst: woensdag 06 februari 2013)

  Škoda introduceerde afgelopen jaar vol trots de nieuwe Rapid: scherp, met duidelijke lijnen, fris en elegant. De compacte auto biedt veel ruimte voor weinig geld en bevat praktische elementen voor het alledaagse gebruik. De Škoda Rapid is al verkrijgbaar vanaf €14.190,- 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  20% bijtelling. 100% MINI.

  (Geplaatst: dinsdag 05 februari 2013)

  Ook in 2013 biedt MINI u modellen aan met slechts 20% bijtelling. Minder bijtellen is meer overhouden. De innovatieve oplossingen van MINIMALISM zorgen voor lage verbruikscijfers en zo min mogelijk CO2-uitstoot. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Feest bij Ford!

  (Geplaatst: maandag 04 februari 2013)

  Ford is het jaar 2013 goed begonnen. Zo is de Ford Fiesta de best verkochte auto van 2012, is de Ford Focus Zakenauto van het Jaar 2013 en is de nieuwe Ford Transit Custom verkozen tot Van of the Year 2013. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Ford wint Chairman's Award 2012

  (Geplaatst: maandag 04 februari 2013)

  Ford Nederland heeft op 4 februari 2013 bekend gemaakt dat alle Ford dealers van Broekhuis de Chairman’s Award 2012 in de wacht hebben gesleept. In de jaarlijks georganiseerde competitie door Ford Nederland worden de prestaties van Ford dealers op het gebied van klanttevredenheid gemeten. In de categorie After Sales is Broekhuis als winnaar uit de bus gekomen. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis hoofdsponsor Halve Marathon Harderwijk

  (Geplaatst: maandag 04 februari 2013)

  Op 9 maart 2013 vindt de 33e editie van de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk plaats. Dit gezellige hardloopfestijn staat in het teken van het goede doel: Broekhuis Helpt! Hoofdsponsor Broekhuis helpt kansarme jongeren in India en Kenia door ze op te leiden tot automonteur en ze te helpen aan een zelfstandige toekomst.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Nieuwe Skoda Octavia is klasse op zich

  (Geplaatst: woensdag 30 januari 2013)

  De nieuwe Škoda Octavia is een nieuw ijkpunt in zijn marktsegment. De derde generatie Octavia laat meer dan ooit zien waarom deze auto een unieke positie inneemt. Hij is ongekend ruim en zeer praktisch, afgewerkt met nieuw design en voorzien van slimme veiligheidsvoorzieningen.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  MINI wint opnieuw Dakar Rally

  (Geplaatst: maandag 21 januari 2013)

  De Dakar Rally 2013 is opnieuw gewonnen door MINI. Het Monster Energy X-raid Team behaalde op 19 januari 2013 zijn tweede opeenvolgende overwinning met de MINI ALL4 Racing tijdens de klassementsproeven in Peru, Argentinië en Chili. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Preview: Peugeot presenteert de Peugeot 2008

  (Geplaatst: woensdag 16 januari 2013)

  Het is tijd voor de eerste officiële ontmoeting met de nieuwe Peugeot 2008. Elegant en geraffineerd, met naadloos aansluitende delen, robuust, sportief, slank en zonder rompslomp. De fraaie chromen grille met metalen lamellen geven de auto een geheel eigen gezicht.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Waarom winterbanden?

  (Geplaatst: woensdag 09 januari 2013)

  De zomer is voorbij. Temperaturen dalen en het wegdek wordt weer gladder. Soms is regen de oorzaak van gladheid maar ook de eerste hagelstenen hebben hun weg naar het wegdek gevonden. Voor uw veiligheid maar ook voor de veiligheid van uw passagiers en medeweggebruikers zijn winterbanden van groot belang. 
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  SKODA Rapid Spaceback

  Verwacht: Medio november 2013

 • nieuwsafbeelding

  SKODA Octavia RS

  Verwacht: Medio augustus 2013

 • nieuwsafbeelding

  SKODA Octavia

  Verwacht: Medio april 2013

 • nieuwsafbeelding

  SEAT Toledo

  Verwacht: Medio maart 2013

 • nieuwsafbeelding

  SEAT Leon

  Verwacht: Medio maart 2013

 • nieuwsafbeelding

  Peugeot RCZ

  Verwacht: Medio januari 2013.

 • nieuwsafbeelding

  Chevrolet Captiva (facelift)

  Verwacht: Medio mei 2013.

 • nieuwsafbeelding

  Chevrolet Trax

  Verwacht: Medio april 2013.

 • nieuwsafbeelding

  Chevrolet Spark (facelift)

  Verwacht: Medio januari 2013.

 • nieuwsafbeelding

  BMW 4 Gran Coupe

  Verwacht: Medio oktober 2013.

 • nieuwsafbeelding

  BMW X5

  Verwacht: Medio november 2013.

 • nieuwsafbeelding

  BMW M6 Gran Coupé

  Verwacht: Medio april 2013.

 • nieuwsafbeelding

  BMW Z4 (facelift)

  Verwacht: Medio maart 2013.

 • nieuwsafbeelding

  MINI Paceman

  Verwacht: Medio februari 2013.

 • nieuwsafbeelding

  Ford Ecosport

  Verwacht: Medio december 2013.

 • nieuwsafbeelding

  Ford Tourneo Connect

  Verwacht: Medio november 2013.

 • nieuwsafbeelding

  Ford Mondeo

  Verwacht: Medio oktober 2013.

 • nieuwsafbeelding

  Ford Focus Electric

  Verwacht: Medio augustus 2013.

 • nieuwsafbeelding

  Ford Kuga

  Verwacht: Medio maart 2013.

 • nieuwsafbeelding

  Ford Fiesta ST

  Verwacht: Medio februari 2013.

 • nieuwsafbeelding

  Een nieuwe Opel-telg: De nieuwe Opel Adam!

  (Geplaatst: vrijdag 23 november 2012)

  Opel komt met een nieuw model. De Opel Adam. Een fraaie stadsauto met luxe uitstraling en voorzien van de nieuwste multimedia mogelijkheden.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  De nieuwe Škoda Citigo

  (Geplaatst: zondag 16 september 2012)

  In een markt waar 'kleiner gaan rijden' de trend is komt Skoda met de nieuwe Citigo, een kleine 4-zits Skoda die uiterst geschikt is voor het stadsverkeer. Meer weten over deze compacte nieuwkomer?  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Elektrisch laadpunt in Harderwijk

  (Geplaatst: donderdag 02 augustus 2012)

  Met de opkomst van de elektrische auto groeit de vraag naar elektrische laadpunten. Ook in het merkaanbod van Broekhuis is de elektrische auto inmiddels vertegenwoordigd. Met deze ontwikkeling in het vizier heeft Broekhuis de eerste elektrische laadpunten geinstalleerd in Harderwijk.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  BPM op voorheen BPM vrijgestelde auto's

  (Geplaatst: woensdag 01 augustus 2012)

  BPM op voorheen BPM vrijgestelde auto's per 1 augustus 2012.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Verklaring uitsluitend zakelijk gebruik bestelauto...

  (Geplaatst: maandag 16 juli 2012)

  Vanaf nu moet u als werkgever de 'Verklaring uitsluitend zakelijk gebruik bestelauto' digitaal indienen bij de Belastingdienst.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  De nieuwe Chevrolet Cruze

  (Geplaatst: zondag 13 mei 2012)

  Vanaf oktober 2012 is de nieuwe Chevrolet Cruze in de showroom van uw Broekhuis Chevrolet dealer te bewonderen. Deze nieuwe Cruze Stationwagen is een dynamische gezinsauto die aansluit bij een actief (gezins)leven. Dit nieuwste lid van de Cruze familie komt in 4-, en 5-deurs variant.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis en BMW; nieuwe partners in Twente

  (Geplaatst: vrijdag 27 april 2012)

  Broekhuis Holding heeft de gesprekken met betrekking tot overname van de activiteiten van BMW dealer Smudde in Almelo, Enschede en Groenlo afgerond. Na instemming van de NMA kan de overname medio mei 2012 worden geëffectueerd. Lees meer over deze overname.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  De Volvo V40 officieel onthuld (2012)

  (Geplaatst: dinsdag 20 maart 2012)

  Een korte impressie van de nieuwe Volvo V40. Een sportieve en moderne auto die aan alle Volvo standaarden voldoet. Zoals u van Volvo gewend bent is de nieuwe Volvo V40 op alle fronten voorzien van unieke veiligheidsvoorzieningen. Nieuwsgierig naar foto's een video of de prijs?
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  De nieuwe Opel Mokka | Nu leverbaar

  (Geplaatst: dinsdag 06 maart 2012)

  Maak kennis met de Opel Mokka, de nieuwe compacte SUV die ongeloofelijk veelzijdig is, maar ook uitzonderlijk stijlvol. Wilt u meer weten van deze fantastische auto?
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Opel Ampera auto van het jaar 2012

  (Geplaatst: maandag 05 maart 2012)

  De Opel Ampera is met 330 punten verkozen tot Auto van het jaar 2012. Door een jury van 58 journalisten uit 22 Europese landen werd de Ampera als meest innovatief beoordeeld. 'Deze auto is toonaangevend voor de toekomst'.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Administratiekosten en CJIB

  (Geplaatst: donderdag 01 maart 2012)

  Uitspraak kantonrechter februari 2012.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Lelystad beste leerwerkbedrijf 2011

  (Geplaatst: woensdag 08 februari 2012)

  Op 8 februari 2012 heeft wethouder Willem de Jager, voorzitter van de jury van de Leerwerkverkiezing 2011, het Beste leerwerkbedrijf van Lelystad bekend gemaakt.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Winterbanden met stalen velgen nodig?

  (Geplaatst: zondag 08 januari 2012)

  Wilt u weten welke maat winterbanden u nodig heeft of bent u nieuwsgierig wat de cijfers op uw band precies betekenen. Lees dit artikel zodat u precies weet welke band en welke velg u wanneer nodig hebt.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Peugeot 508, trekauto van het jaar 2011

  (Geplaatst: zaterdag 31 december 2011)

  De Peugeot 508 auto is net uit en heeft nu al de titel 'trekauto van het jaar 2011' in de wacht gesleept. Een mooie prestatie voor deze nieuwkomer. Het oordeel 'beste trekauto 2011' komt van de Kampeer & Caravan Kampioen.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Stroomschema om duur van de bijtelling te bepalen

  (Geplaatst: donderdag 01 december 2011)

  Download het stroomschema om de duur van de bijtelling te bepalen voor de auto van de zaak.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Alle Broekhuis dealerbedrijven zijn uitgeroepen tot...

  (Geplaatst: vrijdag 04 november 2011)

  Recent hebben alle Broekhuis dealerbedrijven het certificaat Erkend Duurzaam ontvangen uit handen van Eric Tak, voorzitter BOVAG Autodealers.  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Lease sponsort Philadelphia voor de komende...

  (Geplaatst: vrijdag 04 november 2011)

  Deze bedrijfsauto wordt ingezet om een 'mobiele snoezelwagen' te verplaatsen. Met deze snoezelwagen kan Philadelphia specifieke 'zorg op maat' verlenen aan haar clienten. Een gedachte waar Broehuis achter staat. Lees er hier meer over.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Regelgeving voor BTW-correctie zakenauto's gewijzigd

  (Geplaatst: maandag 01 augustus 2011)

  Indien u een BTW-plichtige onderneming bent en de berijder de auto van de zaak ook privé gebruikt, dient u jaarlijks per zakelijke auto, een BTW-correctie toe te passen. Met terugwerkende kracht per 1 juli 2011 is de wijze waarop dit dient plaats te vinden veranderd. Belangrijk dus dat u op de hoogte bent van deze wijziging.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Volvo Zeist verhuisd

  (Geplaatst: maandag 01 augustus 2011)

  Vanaf 1 augustus 2011 is Broekhuis Volvo Zeist verhuisd naar een nieuw pand. Het nieuwe pand staat onder aan de afrit van de A28 Zeist/Den Dolder, een locatie die goed bereikbaar is voor onze klanten in Zeist en omstreken.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Verrekening afkoopkosten leasecontract tussen werkgever...

  (Geplaatst: woensdag 06 juli 2011)

  Stel u heeft in uw autoregeling opgenomen wat de financiële consequentie is voor een medewerker indien deze vrijwillig de organisatie verlaat, terwijl het leasecontract nog loopt (bijvoorbeeld "het ineens betalen van de maandelijkse Eigen Bijdrage x de restant looptijd van het leasecontract").
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  14% of 20% bijtelling met de Opel 'Green Machines'.

  (Geplaatst: dinsdag 03 mei 2011)

  Opel slaat de 'groene' weg in. Het doel: 'motoren zo milieubewust en zuinig mogelijk maken'. Het resultaat mag er zijn. Op dit moment is er voor bijna elk model een variant beschikbaar met 14% of 20% bijtelling. Ze noemen deze auto's de 'Green Machines' ook wel de ecoFLEX modellen.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis heeft Garage Helpman in Groningen en Roden...

  (Geplaatst: maandag 14 februari 2011)

  Broekhuis heeft met de aandeelhouder van Garage Helpman overeenstemming bereikt met betrekking tot overname van de aandelen. Garage Helpman is een autobedrijf met een historie van 87 jaar, waarvan inmiddels 50 jaar als dealer van Volvo. Garage Helpman heeft vestigingen in Groningen en Roden, en heeft 22 werknemers in dienst
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Eigen bijdrage berijder door normoverschrijding niet...

  (Geplaatst: vrijdag 13 augustus 2010)

  Is de eigen bijdrage van de medewerker, die ontstaat doordat deze een duurdere auto uitkiest dan de gestelde norm, volledig verrekenbaar met de fiscale bijtelling?  
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Tachograaf verplicht

  (Geplaatst: vrijdag 01 mei 2009)

  Sinds mei 2009 is de Tachograaf verplicht voor bepaalde bestelauto's en auto's die rijden met een aanhanger.
  Lees bericht

 • nieuwsafbeelding

  Umweltplakette verplicht

  (Geplaatst: dinsdag 01 januari 2008)

  Met ingang van 1 maart 2007 kunnen steden en regio’s in Duitsland, ter bevordering van de luchtkwaliteit (in uitzonderlijke gevallen voor gebieden waar hoge concentraties fijnstof dreigen te ontstaan) zoals stadscentra, verkeersknooppunten en sommige drukke verkeerswegen, tot verboden gebied verklaren. Het is dan niet toegestaan om met een voertuig het bewuste gebied in te rijden, tenzij de uitstoot van fijnstof voor het voertuig...
  Lees bericht

Copyright 2016 Broekhuis Groep