Feedback

Ford

Ford; Go further!

Ford is één van de grootste autofabrikanten ter wereld en de enigste autofabrikant in de top-100 van de meest ethische bedrijven ter wereld. Dat wordt veroorzaakt door een duurzame bedrijfsvoering en door continue doorontwikkeling van technologieën die iedere auto zuiniger, comfortabeler en veiliger maken. Op alle fronten is Ford bezig een betere wereld te creëren voor mens en milieu. En dat begint bij u als klant. Bezoek een Broekhuis Ford dealer bij u in de buurt en ervaar een Ford door middel van een proefrit.

Broekhuis Ford: winnaar Ford Chairman's Award

Logo Ford Chairman's Award 2012

Ford Nederland heeft alle Ford dealers van Broekhuis de Chairman’s Award 2015 uitgerijkt. In een jaarlijks georganiseerde competitie door Ford Nederland worden prestaties van Ford dealers op het gebied van klanttevredenheid gemeten. In de categorie After Sales is Broekhuis als winnaar uit de bus gekomen.

'Broekhuis is geînteresseerd in haar klant en investeert graag in duurzame klantrelaties. Simpelweg door mee te denken, gemak te bieden en iedere service met een glimlach te omlijsten. De Chairman’s Award onderstreept deze manier van werken. Enthousiaste klanten, daar is waar het bij Broekhuis om gaat!'

Ford en duurzaamheid

Het modelaanbod van Ford behoort tot die van de meest zuinige en schone van Europa. ECOnetic Technology is een verzamelnaam voor alle aspecten die het rijden in een Ford zuiniger maken. Zoals de grill die afhankelijk van de snelheid meer open of dicht gaat, zodat de luchtweerstand beperkt wordt en er minder benzine wordt verbruikt. Of door middel van kleinere motoren die krachtiger zijn (EcoBoost technologie) maar toch zuiniger zijn. Of u nu wilt kopen of leasen, een Ford is altijd een duurzame investering.

Het aanbod van Ford

Bekijk onze voorraad nieuwe auto’s of onze Ford occasions. Kunt u niet vinden wat u zoekt kijk dan in onze caronfigurator en configureer een nieuwe Ford volledig naar uw wens. Bezoek Ford actie voor een actueel overzicht van acties bij uw Broekhuis Ford dealer.

Ford A1

Bij Broekhuis verkopen we naast nieuwe Fords ook Ford occasions. De Ford A1 collectie bestaat uit auto’s die zijn geselecteerd aan de hand van strikte kwaliteitsnormen. Dat geeft u de zekerheid een betrouwbare auto aan te schaffen. Rijdt u een Ford en is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt, maak dan hier online een afspraak voor reparatie of onderhoud van uw auto bij één van de Broekhuis Ford dealers.

0% rente met Ford Options

Wilt u rijden in een nieuwe Ford Ka, Fiesta of Focus en wilt u deze financieren? Ga dan nu voor Ford Options! U kunt nu tijdelijk profiteren van 0% rente op uw financiering. Wilt u meer informatie? Kijk dan op de Ford Options actiepagina.

 

 

Pechhulp

Ford Assistance staat 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar gereed om u in geval van pech te assisteren, in geheel Europa.

 • T 0800 7673673 (binnenland)
 • T +31 703145169 (buitenland)

 

Voorwaarden

 

Download hier de voorwaarden van Ford Assistance.

Klant van Broekhuis Lease?

Bent u klant bij Broekhuis Lease? Bezoek de pagina pechhulp.

Nieuws

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Lease behaalt Keurmerk Private Lease

  (Geplaatst: dinsdag 02 februari 2016)

  Broekhuis Lease heeft het onlangs in het leven geroepen Keurmerk Private Lease behaald. Het bedrijf voldoet als één van de eerste leasemaatschappijen aan de voorwaarden van het keurmerk. Consumenten die bij Broekhuis Lease een private leasecontract afsluiten, weten zeker dat ze niet voor verrassingen komen te staan en zorgeloos van hun nieuwe auto kunnen genieten.   
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis trotse winnaar Automotive Company of the Year...

  (Geplaatst: vrijdag 29 januari 2016)

  Broekhuis is uitgeroepen tot Automotive Company of the Year 2015-2016. Namens Broekhuis ontving Jaco Remijn, algemeen directeur, deze prachtige onderscheiding. De uitreiking vond plaats tijden het Innovam-RDC Automotive Gala. De andere twee genomineerden waren Terberg Leasing en ABS All Brake Systems.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Mooie bijdrage Broekhuis Helpt eind 2015

  (Geplaatst: maandag 11 januari 2016)

    ​Aan het einde van 2015 is er weer een mooie bijdrage geleverd aan Broekhuis Helpt. De medewerkers van Broekhuis hebben hun handen ineen geslagen om het jaar goed af te sluiten voor ons goede doel.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis finalist Automotive Company of the Year

  (Geplaatst: woensdag 09 december 2015)

  Vandaag is bekend geworden dat Broekhuis genomineerd is voor Automotive Company of the Year 2015-2016.  Het vakblad Automotive gaf alle bedrijven uit de automobielbranche de gelegenheid aan te geven  welk bedrijf opvallend positief presteert in de branche.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Whizpr rijdt voor Kenia naar de Noordkaap

  (Geplaatst: dinsdag 08 december 2015)

  Broekhuis helpt en beweegt mensen. Maatschappelijk verantwoord handelen hoort daarbij. Goede doelen steunen wij dan ook al sinds de oprichting. Nu steunen wij  pr-bureau Whizpr  om via de Noordkaap Challenge geld op te halen voor het goede doel van 3FM Serious Request. Tijdens deze editie vraagt 3FM in samenwerking met het Rode Kruis aandacht voor de stille slachtoffers van oorlogen. Dit zijn de kinderen en jongeren die vanwege...
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Koopavondenweek Broekhuis Zeist

  (Geplaatst: vrijdag 23 oktober 2015)

  Volgende week is het Koopavondenweek bij Broekhuis Zeist! Elke avond is er een ander thema. Komt u ook langs?  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Uitnodiging Spinning Marathon | 8 oktober 2015

  (Geplaatst: woensdag 16 september 2015)

  Broekhuis beweegt mensen. Niet alleen op de weg en in het bedrijf maar ook in Kenia waar jaarlijks 100 kansarme jongeren worden opgeleid tot automonteur en worden geholpen aan een baan. Ondersteund door Broekhuis. 
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Ondersteuning Stichting Red een Kind

  (Geplaatst: dinsdag 15 september 2015)

  Per 1 juli 2015 is de ondersteuning van Broekhuis Helpt aan Stichting Red een Kind met 1 jaar verlengd. Op 4 juni jl. tekende Jaco Remijn en Leo Visser (directeur Stichting Red een Kind) het samenwerkingscontract.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Eerste Ford Mustang in Nederland gearriveerd

  (Geplaatst: donderdag 20 augustus 2015)

  Een aantal maanden geleden werd het bekend: de nieuwe Ford Mustang komt naar Nederland. Met spanning hebben we erop gewacht, maar eindelijk staat dit Amerikaanse icoon op Nederlandse bodem.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Red een Kind laat kinderen uit armoede groeien

  (Geplaatst: dinsdag 28 juli 2015)

  In gesprek met Henriet Seinen, Relatiemanager Zakelijke Markt bij Stichting Red een Kind. Op 4 juni toog ik samen met directeur Leo Visser naar de Broekhuis Groep in Harderwijk om een contract te tekenen tussen Stichting Red een Kind en de Broekhuis Groep voor de periode 2015-2016. Fantastisch dat Broekhuis wil meegroeien met Red een Kind.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Lease zet zich in voor de fiets!

  (Geplaatst: donderdag 02 juli 2015)

    Broekhuis Lease is nauw betrokken bij het project van Stichting Broekhuis Helpt:  de ondersteuning van 100 kansarme jongeren in Kenia door ze op te leiden tot automonteur. Deze jonge talenten worden zo geholpen aan een toekomst met toekomst.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Schade herstelmeester: nieuw netwerk voor complex...

  (Geplaatst: woensdag 27 mei 2015)

  Autoschadeherstel is een ambacht. Het is vakmanschap. En al helemaal als het gaat om complexe schades. Welke bedrijven kunnen dit soort schades in de toekomst herstellen? En dat zo efficiënt mogelijk en met kwaliteit?  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Ervaar de Ford Mondeo en Focus tijdens de Ford Proefritdagen

  (Geplaatst: woensdag 25 februari 2015)

  Wij zijn trots op het merk Ford en maken u hier graag deelgenoot van. Tijdens de Broekhuis proefritdagen presenteren wij u de nieuwe Ford Mondeo en de nieuwe Ford Focus. Ze staan voor u klaar, omdat u ze gewoon eens moet ervaren. Een dag om kennis te maken met de nieuwste technologieën.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis sponsort nieuwe Ford Transit voor Philadelphia

  (Geplaatst: donderdag 05 februari 2015)

  Wat zijn we trots! Vanaf deze week kan de Snoezelwagen van de Vrienden van Philadelphia weer de weg op. Broekhuis Lease heeft een prachtig bestickerde Ford Transit afgeleverd.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Overname Ford Van der Kolk Veenendaal

  (Geplaatst: dinsdag 06 januari 2015)

  Vanaf 1 januari 2015 bent u van harte welkom bij onze nieuwe Broekhuis Ford vestiging in Veenendaal.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Opel en Peugeot Lelystad onder 1 dak

  (Geplaatst: vrijdag 05 december 2014)

  Na een flinke opruiming en verhuizing is Opel Lelystad vanaf 1 december te vinden in hetzelfde pand als Peugeot Lelystad. Peugeot heeft flink plaats gemaakt zodat Broekhuis vanuit één plek in Lelystad expertise en kennis kan bieden aan de klant.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Help Broekhuis Helpt helpen

  (Geplaatst: donderdag 27 november 2014)

  Broekhuis geeft graag invulling aan een sociaal maatschappelijke rol. Lokaal, maar ook over de grens. Jaarlijks helpt Broekhuis Groep samen met Stichting Red een Kind honderd kansarme jongeren per jaar aan een zelfstandige toekomst. Helpt u ons mee?
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Nieuwe Shelby GT350 op komst

  (Geplaatst: maandag 24 november 2014)

  Goed nieuws voor de American Muscle-cars liefhebbers: de Ford Mustang Shelby GT350 komt terug en hij is geheel vernieuwd. Niet alleen het uiterlijk hebben ze aangepast, maar ook wat er onder de motorkap te vinden is. 
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Ford: meest groene merk ter wereld

  (Geplaatst: vrijdag 27 juni 2014)

  Ford Motor Company heeft erkenning gekregen voor zijn inspanningen op het gebied van duurzaamheid in de vorm van de 1e plaats op de lijst van “50 Best Global Green Brands” van Interbrand voor 2014. De autofabrikant versloeg de winnaar van vorig jaar – Toyota – plus een aantal zwaargewichten als Johnson & Johnson, Coca-Cola en Microsoft. Ford-dealer Broekhuis is trots op deze erkenning.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Prachtig bedrag uitgereikt aan Broekhuis Helpt

  (Geplaatst: dinsdag 29 april 2014)

  De Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk heeft maar liefst € 1.306,- opgebracht voor Broekhuis Helpt. Broekhuis Helpt zamelt geld in voor Stichting Red een Kind. In een speciaal project worden jongeren in Afrika opgeleid tot automonteur.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Het nieuwe kentekenbewijs

  (Geplaatst: maandag 27 januari 2014)

  Vanaf 1 januari 2014 krijgt Nederland een nieuw kentekenbewijs. Het papieren kentekenbewijs maakt plaats voor een kentekenbewijs op creditcardformaat (ook wel kentekencard genoemd). Dit nieuwe kentekenbewijs is handiger in gebruik en moeilijker te vervalsen. Ook de centrale afgifte van de kentekencards verkleint de kans op fraude. Het Overschrijvingsbewijs wordt afgeschaft, in plaats daarvan komt een code van 9 cijfers. Ook krijgt de...
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Halve Marathon: zaterdag 8 maart 2014

  (Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014)

  Op zaterdag 8 maart 2014 vindt de 34e editie van de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk plaats. Het parcours gaat over verharde fietspaden en wegen en is wederom gecertificeerd.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  15 maart | seizoensstart

  Seizoensstart met introductie K 1600 GTL Exclusive & BMW S 1000 R

 • nieuwsafbeelding

  5 april | GS Adventure Tour in Enschede

  Demo tour met de mogelijkheid om proef te rijden op de BMW F 800 GS Adventure en  de R 1200 GS Adventure. 

 • nieuwsafbeelding

  20 november | Ride On Motor tour presentatie

  Donderdag 20 november komen Rob & Dafne de Jong van Ride On Motor tour een avond presentatie houden van hun avonturen en reis mogelijkheden.

 • nieuwsafbeelding

  4 -6 juli | BMW Motorrad Days Garmisch-Partenkirchen

  BMW Motorrad Days Garmisch-Partenkirchen

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Eindejaarsactie

  (Geplaatst: woensdag 11 december 2013)

  Nog enkele dagen en dan is dit jaar weer voorbij. Tijd dus voor de traditionele eindejaarsshow, omdat we graag opgeruimd het jaar uit gaan.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Duurzaam Repareren certificeert schadebedrijven Broekhuis...

  (Geplaatst: woensdag 11 december 2013)

  Alle schadebedrijven van Broekhuis zijn recentelijk gecertificeerd door Duurzaam Repareren. Naar aanleiding van de toetsing en doorlopende audits door Stichting Duurzaam Repareren en Bureau Veritas zijn voor de zeven schadebedrijven de keurmerken ‘ISO 9001:2008’ en ‘Duurzaam Repareren’ behaald.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Ford Fiesta wint de Women's World Car of the Year Award

  (Geplaatst: vrijdag 06 december 2013)

  Ford Motor Company heeft deze week de Women's World Car of the Year Award 2013 voor de Fiesta 1.0-liter EcoBoost in ontvangst genomen.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Verhuizing Broekhuis Carplus

  (Geplaatst: maandag 02 december 2013)

  Vanaf vandaag is Broekhuis Carplus officieel verhuisd naar de Einsteinstraat 2a in Harderwijk.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Impressie nieuw pand Broekhuis BMW Doetinchem

  (Geplaatst: woensdag 27 november 2013)

  In de toekomst zal Broekhuis BMW Doetinchem worden ondergebracht in een nieuw pand. Het multifunctionele pand zal worden voorzien van de modernste voorzieningen. Om u alvast een idee te geven zetten we vast een sfeerimpressie online.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Nijkerk organiseert alweer de 20e Nationale...

  (Geplaatst: dinsdag 29 oktober 2013)

  Broekhuis Nijkerk organiseert alweer de 20e Nationale Opel Testdag. Een feestje voor het hele gezin, voor iedereen is er wat te beleven!
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Feestelijke opening Broekhuis Almelo

  (Geplaatst: vrijdag 04 oktober 2013)

  De afgelopen maanden zijn wij druk geweest met de verbouwing van Broekhuis Peugeot Almelo. Met gepaste trots willen wij u graag het fraaie resultaat tonen. Om deze reden organiseren wij drie feestelijke open dagen op donderdag 17 oktober, vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Oktober: Bedrijfswagen Deals bij Broekhuis

  (Geplaatst: donderdag 03 oktober 2013)

  Slimme ondernemers slaan nu toe! In oktober staan de bedrijfswagens van Ford en Peugeot bij Broekhuis in de schijnwerpers.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis tekent intentieverklaring overname Ford Amersfoort

  (Geplaatst: vrijdag 27 september 2013)

  De Broekhuis Groep en Stern Groep NV hebben een intentieverklaring getekend inzake de verkoop van de Ford vestiging van Stern te Amersfoort. Beoogd wordt de transactie af te ronden rond de jaarwisseling. 
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Exclusief 'Splitlevel Concert' bij Broekhuis Volvo...

  (Geplaatst: donderdag 26 september 2013)

  Op 3 oktober 2013 organiseert Broekhuis Volvo Harderwijk een exclusief 'Splitlevel Concert' met het Nationaal Jeugd Orkest. U bent van harte welkom!
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Ford Transit en BMW 3 Serie toppers in het Broekhuis...

  (Geplaatst: dinsdag 24 september 2013)

  Deze maand zijn de prijzen 'Bestelauto van het jaar 2014' en 'Zakenauto van het jaar 2014' uitgereikt. Beide prijzen zijn uitgereikt aan merken die Broekhuis voert in haar assortiment. Wij zijn dan ook trots op de bekroning van het werk van Ford en BMW!
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  De Ford Focus EcoBoost Edition, 1.600km. op 1 tank benzine

  (Geplaatst: maandag 23 september 2013)

  Een door de meervoudig bekroonde 1.0 EcoBoost-motor aangedreven Ford Focus heeft meer dan 1.600 kilometer afgelegd op één tank benzine; de Noorse “ecoureurs” Knut Wilthil en Henrik Borchgrevink claimen deze prestatie als een nieuwe benchmark.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Ladies Night bij Broekhuis Nijkerk

  (Geplaatst: donderdag 19 september 2013)

  Op woensdag 25 september organiseert Broekhuis Nijkerk weer een spetterende Ladies Night. Uiteraard bent u van harte welkom. 
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Ford in de media ('Vignale' lijn, S-MAX Concept, Ford...

  (Geplaatst: maandag 09 september 2013)

  Begin september kwam Ford meerdere malen in de media met spraakmakend nieuws. Alle nieuwsfeiten kort op een rij:
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  All Road rit 2013 - zaterdag 28 september

  Off-road rit van ongeveer 135 km door het Twentse landschap waarbij ongeveer 25% van de route onverhard is.  Kosten € 15,- per persoon, inclusief ontbijt. Ontvangst vanaf 8.30 uur, vertrek vanaf 9.00 uur tot max. 10.00 uur.  Ook niet BMW rijders zijn van harte welkom!

 • nieuwsafbeelding

  Overname Auto Bakkenes Apeldoorn en Autopalace Doetinchem

  (Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013)

  Met ingang van 1 september 2013 maken de Opel / Chevrolet dealers Auto Bakkenes Apeldoorn en Autopalace Doetinchem onderdeel uit van de Broekhuis Groep.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis dubbel gecertificeerd op kwaliteit en...

  (Geplaatst: donderdag 15 augustus 2013)

  Alle 36 dealerbedrijven van Broekhuis zijn recentelijk dubbel gecertificeerd. Naar aanleiding van het uitvoeren van externe audits zijn de keurmerken ‘NEN norm ISO 9001:2008’ en ‘Erkend Duurzaam’ behaald.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Clubbonus verblijdt verenigingen

  (Geplaatst: maandag 12 augustus 2013)

  Dit jaar is de Broekhuis Clubbonus geïntroduceerd: wanneer u of een ander lid van uw vereniging een auto aanschaft bij Broekhuis, dan storten wij geld in de kas van uw club. Inmiddels is de Clubbonus een groot succes en zijn verschillende verenigingen verblijdt met een bonus voor de clubklas.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  De nieuwe Ford Transit Connect: Prijzen en meer informatie

  (Geplaatst: donderdag 18 juli 2013)

  De nieuwe Transit Connect is vanaf januari 2014 verkrijgbaar bij de Broekhuis dealers.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Mount Everest Marathon levert 7.500 euro op voor...

  (Geplaatst: vrijdag 05 juli 2013)

  Onlangs heeft u kennis gemaakt met de uitdaging van onze collega Gerbrand Reijnoudt: het lopen van de Mount Everest Marathon voor Broekhuis Helpt op 29 mei 2013. Inmiddels ligt de marathon ruim een maand achter ons, kijken we terug op de onvergetelijke ervaring van Gerbrand en is een prachtige cheque overhandigd  voor Broekhuis Helpt.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Verwacht: nieuwe Ford EcoSport

  (Geplaatst: donderdag 13 juni 2013)

  Op zoek naar een compacte, intelligente en dynamische auto? Vanaf kwartaal 1 | 2014 heeft Ford een SUV waarmee u de stad alsook de vrije natuur in kunt. Maak nu alvast kennis met de Ford EcoSport. Een sportieve auto boordevol geavanceerde technologieën, zodat u altijd verbonden bent met de wereld om u heen.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Update 3: Mount Everest Marathon

  (Geplaatst: woensdag 05 juni 2013)

  Broekhuis medewerker Gerbrand Reijnoudt is de ultieme uitdaging aangegaan: het lopen van de Mount Everest Marathon. Doel: geld te werven voor het project van Broekhuis Helpt. Inmiddels heeft Gerbrand de marathon gelopen en schrijft hierover het volgende:
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Update 2: Mount Everest Marathon

  (Geplaatst: maandag 27 mei 2013)

  Broekhuis medewerker Gerbrand Reijnoudt gaat de ultieme uitdaging aan: over enkele dagen loopt hij de Mount Everest Marathon. Deze uitdaging gaat hij aan om geld te werven voor het project van Broekhuis Helpt. Inmiddels is Gerbrand al enkele dagen in Nepal en maakt zich op voor de marathon die woensdag 29 mei 2013 plaatsvindt.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Fotoshoot vaderdag

  (Geplaatst: woensdag 22 mei 2013)

  Het is bijna vaderdag. Op zondag 16 juni 2013 worden de vaders weer in het zonnetje gezet: daar doet Broekhuis graag aan mee.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Update: Mount Everest Marathon: de ultieme uitdaging

  (Geplaatst: woensdag 15 mei 2013)

  Broekhuis medewerker Gerbrand Reijnoudt gaat de ultieme uitdaging aan: op 29 mei 2013 loopt hij de Mount Everest Marathon. Deze uitdaging gaat hij aan om geld te werven voor het project van Broekhuis Helpt.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Spectaculaire Pinkstershow bij Broekhuis Steenwijk

  (Geplaatst: vrijdag 10 mei 2013)

  Het pinksterweekend staat weer voor de deur! Dit betekent heel veel actie, gezelligheid, fantastische aanbiedingen en meer dan 100 scherp geprijsde kwaliteitsoccasions bij Broekhuis Steenwijk. Op vrijdag 17 mei, zaterdag 18 mei en maandag 20 mei (2e pinksterdag) zijn de deuren van de vestiging van 9.00 uur tot 18.00 uur voor u geopend!
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Mooie donatie Broekhuis Helpt

  (Geplaatst: dinsdag 07 mei 2013)

  Op 9 maart 2013 liepen 1.219 deelnemers mee aan de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk. De organisatie van deze loop, waarvan Broekhuis de hoofdsponsor is, heeft voor iedere deelnemer € 1,- geschonken aan Stichting Red een Kind.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Auto's van oranje

  (Geplaatst: maandag 29 april 2013)

  Broekhuis heeft tijdens deze feestelijke oranjedagen 10 auto’s voor u geselecteerd met extra korting.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Overname BMW Bloemenkamp

  (Geplaatst: dinsdag 16 april 2013)

  Met ingang van 15 april 2013 heeft Broekhuis Holding de overname van de vestiging en activiteiten van BMW dealer Bloemenkamp in Doetinchem afgerond.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  VIP | WK Superbike event in Assen

  (Geplaatst: vrijdag 12 april 2013)

  Het BMW Motorrad Goldbet SBK Team biedt u de unieke mogelijkheid om de derde race om het Wereldkampioenschap Superbike van zeer nabij mee te beleven. Van de vrije training op vrijdag, de kwalificatie op zaterdag en de races op zondag. Interesse?
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Lease genomineerd voor de De Succesfactor

  (Geplaatst: woensdag 10 april 2013)

  Broekhuis Lease is genomineerd door het RTL 7 programma “De Succesfactor”. In elke aflevering (33 in totaal) komen vijf ondernemers uit verschillende branches aan het woord. Zij vertellen over hoe het  bedrijf succesvol is geworden én wat voor andere ondernemers de sleutel tot succes kan betekenen.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Lid van een vereniging?

  (Geplaatst: woensdag 13 februari 2013)

  Ook uw vereniging kan gesponsord worden! Broekhuis heeft namelijk de Broekhuis Clubbonus. Hoe werkt dat? Wanneer u of een ander lid van uw vereniging een auto aanschaft bij Broekhuis, dan storten wij geld in de kas van uw club. De eerste sportverenigingen hebben al geprofiteerd van de Broekhuis Clubbonus!
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Champions Edition: voordeel voor de Ford-rijder

  (Geplaatst: dinsdag 12 februari 2013)

  Om de start van het nieuwe UEFA Champions League seizoen te vieren, heeft Ford exclusieve edities en optiepakketten geproduceerd. De sponsor van de Champions League biedt de klant aantrekkelijke acties en extra's. 
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Nieuwe website Broekhuis online

  (Geplaatst: vrijdag 08 februari 2013)

  Vanaf 8 februari 2013 is de nieuwe en verbeterde website van Broekhuis online. Deze website is gerealiseerd met  één belangrijk doel: u nog beter, sneller en overzichtelijker voorzien van de juiste informatie. U kunt hier 24/7 terecht voor onder andere het zoeken van een nieuwe of gebruikte auto, het plannen van een onderhoudsbeurt of informatie over andere Broekhuis diensten.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis hoofdsponsor Halve Marathon Harderwijk

  (Geplaatst: maandag 04 februari 2013)

  Op 9 maart 2013 vindt de 33e editie van de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk plaats. Dit gezellige hardloopfestijn staat in het teken van het goede doel: Broekhuis Helpt! Hoofdsponsor Broekhuis helpt kansarme jongeren in India en Kenia door ze op te leiden tot automonteur en ze te helpen aan een zelfstandige toekomst.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Ford wint Chairman's Award 2012

  (Geplaatst: maandag 04 februari 2013)

  Ford Nederland heeft op 4 februari 2013 bekend gemaakt dat alle Ford dealers van Broekhuis de Chairman’s Award 2012 in de wacht hebben gesleept. In de jaarlijks georganiseerde competitie door Ford Nederland worden de prestaties van Ford dealers op het gebied van klanttevredenheid gemeten. In de categorie After Sales is Broekhuis als winnaar uit de bus gekomen. 
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Feest bij Ford!

  (Geplaatst: maandag 04 februari 2013)

  Ford is het jaar 2013 goed begonnen. Zo is de Ford Fiesta de best verkochte auto van 2012, is de Ford Focus Zakenauto van het Jaar 2013 en is de nieuwe Ford Transit Custom verkozen tot Van of the Year 2013. 
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Waarom winterbanden?

  (Geplaatst: woensdag 09 januari 2013)

  De zomer is voorbij. Temperaturen dalen en het wegdek wordt weer gladder. Soms is regen de oorzaak van gladheid maar ook de eerste hagelstenen hebben hun weg naar het wegdek gevonden. Voor uw veiligheid maar ook voor de veiligheid van uw passagiers en medeweggebruikers zijn winterbanden van groot belang. 
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Elektrisch laadpunt in Harderwijk

  (Geplaatst: donderdag 02 augustus 2012)

  Met de opkomst van de elektrische auto groeit de vraag naar elektrische laadpunten. Ook in het merkaanbod van Broekhuis is de elektrische auto inmiddels vertegenwoordigd. Met deze ontwikkeling in het vizier heeft Broekhuis de eerste elektrische laadpunten geinstalleerd in Harderwijk.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis en BMW; nieuwe partners in Twente

  (Geplaatst: vrijdag 27 april 2012)

  Broekhuis Holding heeft de gesprekken met betrekking tot overname van de activiteiten van BMW dealer Smudde in Almelo, Enschede en Groenlo afgerond. Na instemming van de NMA kan de overname medio mei 2012 worden geëffectueerd. Lees meer over deze overname.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Lelystad beste leerwerkbedrijf 2011

  (Geplaatst: woensdag 08 februari 2012)

  Op 8 februari 2012 heeft wethouder Willem de Jager, voorzitter van de jury van de Leerwerkverkiezing 2011, het Beste leerwerkbedrijf van Lelystad bekend gemaakt.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Lease sponsort Philadelphia voor de komende...

  (Geplaatst: vrijdag 04 november 2011)

  Deze bedrijfsauto wordt ingezet om een 'mobiele snoezelwagen' te verplaatsen. Met deze snoezelwagen kan Philadelphia specifieke 'zorg op maat' verlenen aan haar clienten. Een gedachte waar Broehuis achter staat. Lees er hier meer over.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Alle Broekhuis dealerbedrijven zijn uitgeroepen tot...

  (Geplaatst: vrijdag 04 november 2011)

  Recent hebben alle Broekhuis dealerbedrijven het certificaat Erkend Duurzaam ontvangen uit handen van Eric Tak, voorzitter BOVAG Autodealers.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Volvo Zeist verhuisd

  (Geplaatst: maandag 01 augustus 2011)

  Vanaf 1 augustus 2011 is Broekhuis Volvo Zeist verhuisd naar een nieuw pand. Het nieuwe pand staat onder aan de afrit van de A28 Zeist/Den Dolder, een locatie die goed bereikbaar is voor onze klanten in Zeist en omstreken.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis heeft Garage Helpman in Groningen en Roden...

  (Geplaatst: maandag 14 februari 2011)

  Broekhuis heeft met de aandeelhouder van Garage Helpman overeenstemming bereikt met betrekking tot overname van de aandelen. Garage Helpman is een autobedrijf met een historie van 87 jaar, waarvan inmiddels 50 jaar als dealer van Volvo. Garage Helpman heeft vestigingen in Groningen en Roden, en heeft 22 werknemers in dienst
  Lees het bericht

Merk logo Ford

Ford zoeken

Zoeken
uitgebreid zoeken

 

Copyright 2016 Broekhuis Groep