Feedback
Opel Logo

Opel dealer Ede

Welkom op de pagina van Broekhuis Opel Ede. Wij zijn officieel Opel dealer voor de regio Ede. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Opel of is uw auto toe aan onderhoud / reparatie? Broekhuis Ede is dé aangewezen Opel specialist en helpt u graag op weg.

Onze medewerkers hebben maar één doelstelling; u onbezorgd rijplezier bieden. Wilt u kennis maken met Broekhuis Opel Ede dan bent u van harte welkom in ons bedrijf.

Online kennis maken met Opel Ede?

U kunt ervaringen van klanten lezen, een werkplaatsafspraak plannen, onze dienstverlening bekijken, ons aanbod van nieuwe auto’s en occasions bekijken of direct aan de slag met onze online carconfigurator.

Heeft u verder vragen aan ons; neem gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Graag tot ziens bij Broekhuis Opel Ede.
Team Broekhuis Opel Ede

Contact en route

Adres

Frankeneng 118

6716 AA Ede

 

T 0318-648800

F 0318-648809

E ede@broekhuisgroep.nl

Openingstijden:

Verkoop

Ma t/m Vr - 9:00 - 18:00

Zaterdag - 9:00 - 17:00

Zondag - Gesloten

 

Koopavond op afspraak

 

Werkplaats

Ma t/m Vr - 7:45 - 17:15

Zaterdag - 9:00 - 13:00

Zondag - Gesloten

Route:


Foto's

 • Ladies Night bij Broekhuis Opel Ede

  Donderdagavond 21 maart waren er ruim 100 dames aanwezig op de Ladies Night van Broekhuis Ede. Tijdens de workshop 'Snel weer op weg' leerden de dames van onze vakkundige technice hoe je bij pech moet handelen en weer snel de weg kunt vervolgen. Daarnaast waren er nog tal van activiteiten; workshop culinair genieten, tips op gebied van zomerkapsels en uiterlijke en lichamelijke verzorging. Ook waren er interessante presentaties op gebied van brand- en inbraakbeveiling. Kortom, een geslaagde avond waar we met veel plezier op terugkijken.

 • Fotoshoot Opel Ede

  Op 25 mei jl. vond bij Broekhuis Opel Ede een fotoshoot plaats. Bekijk de foto's.

Werkplaatsafspraak

Nieuws

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Lease behaalt Keurmerk Private Lease

  (Geplaatst: dinsdag 02 februari 2016)

  Broekhuis Lease heeft het onlangs in het leven geroepen Keurmerk Private Lease behaald. Het bedrijf voldoet als één van de eerste leasemaatschappijen aan de voorwaarden van het keurmerk. Consumenten die bij Broekhuis Lease een private leasecontract afsluiten, weten zeker dat ze niet voor verrassingen komen te staan en zorgeloos van hun nieuwe auto kunnen genieten.   
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis trotse winnaar Automotive Company of the Year...

  (Geplaatst: vrijdag 29 januari 2016)

  Broekhuis is uitgeroepen tot Automotive Company of the Year 2015-2016. Namens Broekhuis ontving Jaco Remijn, algemeen directeur, deze prachtige onderscheiding. De uitreiking vond plaats tijden het Innovam-RDC Automotive Gala. De andere twee genomineerden waren Terberg Leasing en ABS All Brake Systems.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Mooie bijdrage Broekhuis Helpt eind 2015

  (Geplaatst: maandag 11 januari 2016)

    ​Aan het einde van 2015 is er weer een mooie bijdrage geleverd aan Broekhuis Helpt. De medewerkers van Broekhuis hebben hun handen ineen geslagen om het jaar goed af te sluiten voor ons goede doel.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis finalist Automotive Company of the Year

  (Geplaatst: woensdag 09 december 2015)

  Vandaag is bekend geworden dat Broekhuis genomineerd is voor Automotive Company of the Year 2015-2016.  Het vakblad Automotive gaf alle bedrijven uit de automobielbranche de gelegenheid aan te geven  welk bedrijf opvallend positief presteert in de branche.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Whizpr rijdt voor Kenia naar de Noordkaap

  (Geplaatst: dinsdag 08 december 2015)

  Broekhuis helpt en beweegt mensen. Maatschappelijk verantwoord handelen hoort daarbij. Goede doelen steunen wij dan ook al sinds de oprichting. Nu steunen wij  pr-bureau Whizpr  om via de Noordkaap Challenge geld op te halen voor het goede doel van 3FM Serious Request. Tijdens deze editie vraagt 3FM in samenwerking met het Rode Kruis aandacht voor de stille slachtoffers van oorlogen. Dit zijn de kinderen en jongeren die vanwege...
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Nieuwe Opel Astra ontvangt 5 NCAP sterren

  (Geplaatst: vrijdag 04 december 2015)

    De nieuwe Opel Astra heeft de maximale vijf sterren van Euro NCAP ontvangen. Dat betekent dat het totale pakket van veiligheidsvoorzieningen en assistentiesystemen in de nieuwe Opel Astra bijzonder effectief is. Op elk vlak, dus zowel in als buiten de auto, voor bijrijder, kinderen én bestuurder. Een prachtige prestatie.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Uitnodiging Spinning Marathon | 8 oktober 2015

  (Geplaatst: woensdag 16 september 2015)

  Broekhuis beweegt mensen. Niet alleen op de weg en in het bedrijf maar ook in Kenia waar jaarlijks 100 kansarme jongeren worden opgeleid tot automonteur en worden geholpen aan een baan. Ondersteund door Broekhuis. 
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Ondersteuning Stichting Red een Kind

  (Geplaatst: dinsdag 15 september 2015)

  Per 1 juli 2015 is de ondersteuning van Broekhuis Helpt aan Stichting Red een Kind met 1 jaar verlengd. Op 4 juni jl. tekende Jaco Remijn en Leo Visser (directeur Stichting Red een Kind) het samenwerkingscontract.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Red een Kind laat kinderen uit armoede groeien

  (Geplaatst: dinsdag 28 juli 2015)

  In gesprek met Henriet Seinen, Relatiemanager Zakelijke Markt bij Stichting Red een Kind. Op 4 juni toog ik samen met directeur Leo Visser naar de Broekhuis Groep in Harderwijk om een contract te tekenen tussen Stichting Red een Kind en de Broekhuis Groep voor de periode 2015-2016. Fantastisch dat Broekhuis wil meegroeien met Red een Kind.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Lease zet zich in voor de fiets!

  (Geplaatst: donderdag 02 juli 2015)

    Broekhuis Lease is nauw betrokken bij het project van Stichting Broekhuis Helpt:  de ondersteuning van 100 kansarme jongeren in Kenia door ze op te leiden tot automonteur. Deze jonge talenten worden zo geholpen aan een toekomst met toekomst.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Schade herstelmeester: nieuw netwerk voor complex...

  (Geplaatst: woensdag 27 mei 2015)

  Autoschadeherstel is een ambacht. Het is vakmanschap. En al helemaal als het gaat om complexe schades. Welke bedrijven kunnen dit soort schades in de toekomst herstellen? En dat zo efficiënt mogelijk en met kwaliteit?  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis sponsort nieuwe Ford Transit voor Philadelphia

  (Geplaatst: donderdag 05 februari 2015)

  Wat zijn we trots! Vanaf deze week kan de Snoezelwagen van de Vrienden van Philadelphia weer de weg op. Broekhuis Lease heeft een prachtig bestickerde Ford Transit afgeleverd.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Overname Ford Van der Kolk Veenendaal

  (Geplaatst: dinsdag 06 januari 2015)

  Vanaf 1 januari 2015 bent u van harte welkom bij onze nieuwe Broekhuis Ford vestiging in Veenendaal.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Opel KARL vanaf zomer 2015 beschikbaar

  (Geplaatst: dinsdag 09 december 2014)

  Opel is op dreef voor wat betreft kleine auto’s. Na een vernieuwde Opel Corsa en natuurlijk de splinternieuwe Opel Adam, staat er alweer een Opel klaar om zijn intrede te doen in het compacte segment: de Opel KARL.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Opel en Peugeot Lelystad onder 1 dak

  (Geplaatst: vrijdag 05 december 2014)

  Na een flinke opruiming en verhuizing is Opel Lelystad vanaf 1 december te vinden in hetzelfde pand als Peugeot Lelystad. Peugeot heeft flink plaats gemaakt zodat Broekhuis vanuit één plek in Lelystad expertise en kennis kan bieden aan de klant.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Help Broekhuis Helpt helpen

  (Geplaatst: donderdag 27 november 2014)

  Broekhuis geeft graag invulling aan een sociaal maatschappelijke rol. Lokaal, maar ook over de grens. Jaarlijks helpt Broekhuis Groep samen met Stichting Red een Kind honderd kansarme jongeren per jaar aan een zelfstandige toekomst. Helpt u ons mee?
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Nationaal reanimatie-team: Uw hulp is nodig!

  (Geplaatst: woensdag 19 november 2014)

  Reanimeren, kunt u het al? Wekelijks krijgen maar liefst driehonderd mensen te maken met een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Opel heeft nu samen met de voetbalclub Feyenoord en met de Hartstichting een actie opgezet om de overlevingskans van iemand met een hartstilstand te vergroten. Daar hebben ze uw hulp bij nodig.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Nationale Opel Testdag

  (Geplaatst: donderdag 23 oktober 2014)

  Zoals elk jaar vindt er op de 1e zaterdag van november de Nationale Opel Testdag plaats. Wij heten u dan ook van harte welkom bij een van onze dealers op zaterdag 1 november.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Prachtig bedrag uitgereikt aan Broekhuis Helpt

  (Geplaatst: dinsdag 29 april 2014)

  De Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk heeft maar liefst € 1.306,- opgebracht voor Broekhuis Helpt. Broekhuis Helpt zamelt geld in voor Stichting Red een Kind. In een speciaal project worden jongeren in Afrika opgeleid tot automonteur.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Het nieuwe kentekenbewijs

  (Geplaatst: maandag 27 januari 2014)

  Vanaf 1 januari 2014 krijgt Nederland een nieuw kentekenbewijs. Het papieren kentekenbewijs maakt plaats voor een kentekenbewijs op creditcardformaat (ook wel kentekencard genoemd). Dit nieuwe kentekenbewijs is handiger in gebruik en moeilijker te vervalsen. Ook de centrale afgifte van de kentekencards verkleint de kans op fraude. Het Overschrijvingsbewijs wordt afgeschaft, in plaats daarvan komt een code van 9 cijfers. Ook krijgt de...
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Halve Marathon: zaterdag 8 maart 2014

  (Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014)

  Op zaterdag 8 maart 2014 vindt de 34e editie van de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk plaats. Het parcours gaat over verharde fietspaden en wegen en is wederom gecertificeerd.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  15 maart | seizoensstart

  Seizoensstart met introductie K 1600 GTL Exclusive & BMW S 1000 R

 • nieuwsafbeelding

  5 april | GS Adventure Tour in Enschede

  Demo tour met de mogelijkheid om proef te rijden op de BMW F 800 GS Adventure en  de R 1200 GS Adventure. 

 • nieuwsafbeelding

  20 november | Ride On Motor tour presentatie

  Donderdag 20 november komen Rob & Dafne de Jong van Ride On Motor tour een avond presentatie houden van hun avonturen en reis mogelijkheden.

 • nieuwsafbeelding

  4 -6 juli | BMW Motorrad Days Garmisch-Partenkirchen

  BMW Motorrad Days Garmisch-Partenkirchen

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Eindejaarsactie

  (Geplaatst: woensdag 11 december 2013)

  Nog enkele dagen en dan is dit jaar weer voorbij. Tijd dus voor de traditionele eindejaarsshow, omdat we graag opgeruimd het jaar uit gaan.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Duurzaam Repareren certificeert schadebedrijven Broekhuis...

  (Geplaatst: woensdag 11 december 2013)

  Alle schadebedrijven van Broekhuis zijn recentelijk gecertificeerd door Duurzaam Repareren. Naar aanleiding van de toetsing en doorlopende audits door Stichting Duurzaam Repareren en Bureau Veritas zijn voor de zeven schadebedrijven de keurmerken ‘ISO 9001:2008’ en ‘Duurzaam Repareren’ behaald.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Verhuizing Broekhuis Carplus

  (Geplaatst: maandag 02 december 2013)

  Vanaf vandaag is Broekhuis Carplus officieel verhuisd naar de Einsteinstraat 2a in Harderwijk.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Impressie nieuw pand Broekhuis BMW Doetinchem

  (Geplaatst: woensdag 27 november 2013)

  In de toekomst zal Broekhuis BMW Doetinchem worden ondergebracht in een nieuw pand. Het multifunctionele pand zal worden voorzien van de modernste voorzieningen. Om u alvast een idee te geven zetten we vast een sfeerimpressie online.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Nijkerk organiseert alweer de 20e Nationale...

  (Geplaatst: dinsdag 29 oktober 2013)

  Broekhuis Nijkerk organiseert alweer de 20e Nationale Opel Testdag. Een feestje voor het hele gezin, voor iedereen is er wat te beleven!
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Feestelijke opening Broekhuis Almelo

  (Geplaatst: vrijdag 04 oktober 2013)

  De afgelopen maanden zijn wij druk geweest met de verbouwing van Broekhuis Peugeot Almelo. Met gepaste trots willen wij u graag het fraaie resultaat tonen. Om deze reden organiseren wij drie feestelijke open dagen op donderdag 17 oktober, vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis tekent intentieverklaring overname Ford Amersfoort

  (Geplaatst: vrijdag 27 september 2013)

  De Broekhuis Groep en Stern Groep NV hebben een intentieverklaring getekend inzake de verkoop van de Ford vestiging van Stern te Amersfoort. Beoogd wordt de transactie af te ronden rond de jaarwisseling. 
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Exclusief 'Splitlevel Concert' bij Broekhuis Volvo...

  (Geplaatst: donderdag 26 september 2013)

  Op 3 oktober 2013 organiseert Broekhuis Volvo Harderwijk een exclusief 'Splitlevel Concert' met het Nationaal Jeugd Orkest. U bent van harte welkom!
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Deukendag bij Broekhuis Nijkerk

  (Geplaatst: woensdag 25 september 2013)

  Op zaterdag 12 oktober 2013 organiseert Broekhuis Nijkerk haar jaarlijkse deukendag. U bent van harte welkom tussen 09.00 - 16.00 uur. 
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Ladies Night bij Broekhuis Nijkerk

  (Geplaatst: donderdag 19 september 2013)

  Op woensdag 25 september organiseert Broekhuis Nijkerk weer een spetterende Ladies Night. Uiteraard bent u van harte welkom. 
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  All Road rit 2013 - zaterdag 28 september

  Off-road rit van ongeveer 135 km door het Twentse landschap waarbij ongeveer 25% van de route onverhard is.  Kosten € 15,- per persoon, inclusief ontbijt. Ontvangst vanaf 8.30 uur, vertrek vanaf 9.00 uur tot max. 10.00 uur.  Ook niet BMW rijders zijn van harte welkom!

 • nieuwsafbeelding

  De nieuwe Opel Insignia: met ziel en zakelijkheid

  (Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013)

  In september beleeft de nieuwe Insignia zijn première op de 65ste autoshow van Frankfurt. Direct daarna arriveert deze nieuwe Opel ook in Nederland. Het dynamische design en de grensverleggende technologie maken de nieuwe Insignia tot een indrukwekkende auto in zijn klasse.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Overname Auto Bakkenes Apeldoorn en Autopalace Doetinchem

  (Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013)

  Met ingang van 1 september 2013 maken de Opel / Chevrolet dealers Auto Bakkenes Apeldoorn en Autopalace Doetinchem onderdeel uit van de Broekhuis Groep.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis dubbel gecertificeerd op kwaliteit en...

  (Geplaatst: donderdag 15 augustus 2013)

  Alle 36 dealerbedrijven van Broekhuis zijn recentelijk dubbel gecertificeerd. Naar aanleiding van het uitvoeren van externe audits zijn de keurmerken ‘NEN norm ISO 9001:2008’ en ‘Erkend Duurzaam’ behaald.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Clubbonus verblijdt verenigingen

  (Geplaatst: maandag 12 augustus 2013)

  Dit jaar is de Broekhuis Clubbonus geïntroduceerd: wanneer u of een ander lid van uw vereniging een auto aanschaft bij Broekhuis, dan storten wij geld in de kas van uw club. Inmiddels is de Clubbonus een groot succes en zijn verschillende verenigingen verblijdt met een bonus voor de clubklas.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Opel Monza Concept: De toekomst van Opel

  (Geplaatst: dinsdag 09 juli 2013)

  Deze week maakte Opel officiëel bekend de Opel Monza nieuw leven in te blazen met de Opel Monza Concept. Opel zal de Monza voor het eerst tonen op de autoshow IAA in Frankfurt.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Mount Everest Marathon levert 7.500 euro op voor...

  (Geplaatst: vrijdag 05 juli 2013)

  Onlangs heeft u kennis gemaakt met de uitdaging van onze collega Gerbrand Reijnoudt: het lopen van de Mount Everest Marathon voor Broekhuis Helpt op 29 mei 2013. Inmiddels ligt de marathon ruim een maand achter ons, kijken we terug op de onvergetelijke ervaring van Gerbrand en is een prachtige cheque overhandigd  voor Broekhuis Helpt.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Update 3: Mount Everest Marathon

  (Geplaatst: woensdag 05 juni 2013)

  Broekhuis medewerker Gerbrand Reijnoudt is de ultieme uitdaging aangegaan: het lopen van de Mount Everest Marathon. Doel: geld te werven voor het project van Broekhuis Helpt. Inmiddels heeft Gerbrand de marathon gelopen en schrijft hierover het volgende:
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Update 2: Mount Everest Marathon

  (Geplaatst: maandag 27 mei 2013)

  Broekhuis medewerker Gerbrand Reijnoudt gaat de ultieme uitdaging aan: over enkele dagen loopt hij de Mount Everest Marathon. Deze uitdaging gaat hij aan om geld te werven voor het project van Broekhuis Helpt. Inmiddels is Gerbrand al enkele dagen in Nepal en maakt zich op voor de marathon die woensdag 29 mei 2013 plaatsvindt.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Fotoshoot vaderdag

  (Geplaatst: woensdag 22 mei 2013)

  Het is bijna vaderdag. Op zondag 16 juni 2013 worden de vaders weer in het zonnetje gezet: daar doet Broekhuis graag aan mee.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Update: Mount Everest Marathon: de ultieme uitdaging

  (Geplaatst: woensdag 15 mei 2013)

  Broekhuis medewerker Gerbrand Reijnoudt gaat de ultieme uitdaging aan: op 29 mei 2013 loopt hij de Mount Everest Marathon. Deze uitdaging gaat hij aan om geld te werven voor het project van Broekhuis Helpt.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Mooie donatie Broekhuis Helpt

  (Geplaatst: dinsdag 07 mei 2013)

  Op 9 maart 2013 liepen 1.219 deelnemers mee aan de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk. De organisatie van deze loop, waarvan Broekhuis de hoofdsponsor is, heeft voor iedere deelnemer € 1,- geschonken aan Stichting Red een Kind.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Opel met 14 en 20% bijtelling

  (Geplaatst: woensdag 01 mei 2013)

  Ook bij Opel staat de techniek niet stil. Hierdoor wordt zakelijk een Opel rijden extra aantrekkelijk. Opel Corsa, Insignia, Zafira nu met 14% of 20% bijtelling leverbaar.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Auto's van oranje

  (Geplaatst: maandag 29 april 2013)

  Broekhuis heeft tijdens deze feestelijke oranjedagen 10 auto’s voor u geselecteerd met extra korting.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Overname BMW Bloemenkamp

  (Geplaatst: dinsdag 16 april 2013)

  Met ingang van 15 april 2013 heeft Broekhuis Holding de overname van de vestiging en activiteiten van BMW dealer Bloemenkamp in Doetinchem afgerond.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  VIP | WK Superbike event in Assen

  (Geplaatst: vrijdag 12 april 2013)

  Het BMW Motorrad Goldbet SBK Team biedt u de unieke mogelijkheid om de derde race om het Wereldkampioenschap Superbike van zeer nabij mee te beleven. Van de vrije training op vrijdag, de kwalificatie op zaterdag en de races op zondag. Interesse?
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Lease genomineerd voor de De Succesfactor

  (Geplaatst: woensdag 10 april 2013)

  Broekhuis Lease is genomineerd door het RTL 7 programma “De Succesfactor”. In elke aflevering (33 in totaal) komen vijf ondernemers uit verschillende branches aan het woord. Zij vertellen over hoe het  bedrijf succesvol is geworden én wat voor andere ondernemers de sleutel tot succes kan betekenen.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Opel Berlin: betaalbare kwaliteit

  (Geplaatst: vrijdag 15 februari 2013)

  Wist u dat Duitse kwaliteit en innovatie bereikbaar zijn voor een betaalbare prijs? Opel bewijst het met de nieuwe Berlin uitvoering, toepasbaar op diverse Opel modellen zoals Agila, Corsa, Meriva en Astra. Luxe versies met een scherp prijskaartje.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Lid van een vereniging?

  (Geplaatst: woensdag 13 februari 2013)

  Ook uw vereniging kan gesponsord worden! Broekhuis heeft namelijk de Broekhuis Clubbonus. Hoe werkt dat? Wanneer u of een ander lid van uw vereniging een auto aanschaft bij Broekhuis, dan storten wij geld in de kas van uw club. De eerste sportverenigingen hebben al geprofiteerd van de Broekhuis Clubbonus!
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Nieuwe website Broekhuis online

  (Geplaatst: vrijdag 08 februari 2013)

  Vanaf 8 februari 2013 is de nieuwe en verbeterde website van Broekhuis online. Deze website is gerealiseerd met  één belangrijk doel: u nog beter, sneller en overzichtelijker voorzien van de juiste informatie. U kunt hier 24/7 terecht voor onder andere het zoeken van een nieuwe of gebruikte auto, het plannen van een onderhoudsbeurt of informatie over andere Broekhuis diensten.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis hoofdsponsor Halve Marathon Harderwijk

  (Geplaatst: maandag 04 februari 2013)

  Op 9 maart 2013 vindt de 33e editie van de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk plaats. Dit gezellige hardloopfestijn staat in het teken van het goede doel: Broekhuis Helpt! Hoofdsponsor Broekhuis helpt kansarme jongeren in India en Kenia door ze op te leiden tot automonteur en ze te helpen aan een zelfstandige toekomst.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Waarom winterbanden?

  (Geplaatst: woensdag 09 januari 2013)

  De zomer is voorbij. Temperaturen dalen en het wegdek wordt weer gladder. Soms is regen de oorzaak van gladheid maar ook de eerste hagelstenen hebben hun weg naar het wegdek gevonden. Voor uw veiligheid maar ook voor de veiligheid van uw passagiers en medeweggebruikers zijn winterbanden van groot belang. 
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Een nieuwe Opel-telg: De nieuwe Opel Adam!

  (Geplaatst: vrijdag 23 november 2012)

  Opel komt met een nieuw model. De Opel Adam. Een fraaie stadsauto met luxe uitstraling en voorzien van de nieuwste multimedia mogelijkheden.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Elektrisch laadpunt in Harderwijk

  (Geplaatst: donderdag 02 augustus 2012)

  Met de opkomst van de elektrische auto groeit de vraag naar elektrische laadpunten. Ook in het merkaanbod van Broekhuis is de elektrische auto inmiddels vertegenwoordigd. Met deze ontwikkeling in het vizier heeft Broekhuis de eerste elektrische laadpunten geinstalleerd in Harderwijk.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis en BMW; nieuwe partners in Twente

  (Geplaatst: vrijdag 27 april 2012)

  Broekhuis Holding heeft de gesprekken met betrekking tot overname van de activiteiten van BMW dealer Smudde in Almelo, Enschede en Groenlo afgerond. Na instemming van de NMA kan de overname medio mei 2012 worden geëffectueerd. Lees meer over deze overname.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  De nieuwe Opel Mokka | Nu leverbaar

  (Geplaatst: dinsdag 06 maart 2012)

  Maak kennis met de Opel Mokka, de nieuwe compacte SUV die ongeloofelijk veelzijdig is, maar ook uitzonderlijk stijlvol. Wilt u meer weten van deze fantastische auto?
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Opel Ampera auto van het jaar 2012

  (Geplaatst: maandag 05 maart 2012)

  De Opel Ampera is met 330 punten verkozen tot Auto van het jaar 2012. Door een jury van 58 journalisten uit 22 Europese landen werd de Ampera als meest innovatief beoordeeld. 'Deze auto is toonaangevend voor de toekomst'.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Lelystad beste leerwerkbedrijf 2011

  (Geplaatst: woensdag 08 februari 2012)

  Op 8 februari 2012 heeft wethouder Willem de Jager, voorzitter van de jury van de Leerwerkverkiezing 2011, het Beste leerwerkbedrijf van Lelystad bekend gemaakt.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Lease sponsort Philadelphia voor de komende...

  (Geplaatst: vrijdag 04 november 2011)

  Deze bedrijfsauto wordt ingezet om een 'mobiele snoezelwagen' te verplaatsen. Met deze snoezelwagen kan Philadelphia specifieke 'zorg op maat' verlenen aan haar clienten. Een gedachte waar Broehuis achter staat. Lees er hier meer over.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Alle Broekhuis dealerbedrijven zijn uitgeroepen tot...

  (Geplaatst: vrijdag 04 november 2011)

  Recent hebben alle Broekhuis dealerbedrijven het certificaat Erkend Duurzaam ontvangen uit handen van Eric Tak, voorzitter BOVAG Autodealers.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Volvo Zeist verhuisd

  (Geplaatst: maandag 01 augustus 2011)

  Vanaf 1 augustus 2011 is Broekhuis Volvo Zeist verhuisd naar een nieuw pand. Het nieuwe pand staat onder aan de afrit van de A28 Zeist/Den Dolder, een locatie die goed bereikbaar is voor onze klanten in Zeist en omstreken.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  14% of 20% bijtelling met de Opel 'Green Machines'.

  (Geplaatst: dinsdag 03 mei 2011)

  Opel slaat de 'groene' weg in. Het doel: 'motoren zo milieubewust en zuinig mogelijk maken'. Het resultaat mag er zijn. Op dit moment is er voor bijna elk model een variant beschikbaar met 14% of 20% bijtelling. Ze noemen deze auto's de 'Green Machines' ook wel de ecoFLEX modellen.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis heeft Garage Helpman in Groningen en Roden...

  (Geplaatst: maandag 14 februari 2011)

  Broekhuis heeft met de aandeelhouder van Garage Helpman overeenstemming bereikt met betrekking tot overname van de aandelen. Garage Helpman is een autobedrijf met een historie van 87 jaar, waarvan inmiddels 50 jaar als dealer van Volvo. Garage Helpman heeft vestigingen in Groningen en Roden, en heeft 22 werknemers in dienst
  Lees het bericht

Werkplaatsafspraak

Werkplaatsafspaak Plan een afspraak

Klanttevredenheid

8,6 Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met een 8,6
Bekijk beoordelingen

 

Copyright 2016 Broekhuis Groep