Feedback
Volvo Logo

Volvo dealer Harderwijk

Zeergewaardeerde gast,

Spraakmakend, verrassend en multifunctioneel

Met deze drie uitgangsposities zijn wij in 2009 gestart met ons concept op deze locatie. Een pand waar veel over gesproken zou moeten worden. Waar u toe geprikkeld wordt om binnen te treden. Een concept dat van binnen zo verrassend zou moeten zijn dat u het er ‘beweegt mensen’ daadwerkelijk beleeft. Een pand dat zo multifunctioneel is dat de lokale samenleving er optimaal gebruik van kan maken. En zo staat dit concept ook voor u tot uw beschikking.  Van een groot huis kan je tenslotte pas genieten als je het deelt met anderen.

Ontzorgend, gemakbiedend en ontspannend

Vanuit deze servicegedachte is onze missie om deze kernwoorden voor u zo optimaal mogelijk in praktijk te brengen.

Broekhuis staat voor authenticiteit en transparantie en gaat voor duurzame relaties.

Klanten zijn mensen zoals wij allen zijn. Ieder uniek met eigen emotie, gevoel, karakter, interesse en wensen.
Eén verschil; u bent onze welkome gast. Wij uw gastheer en gastvrouw.
De belangrijkste vraag voor een gastheer is of u zich daadwerkelijk steeds als een welkome gast voelt.

Beleven, ervaren en ontdekken

Vanuit ons eigen klanttevredenheid programma weten wij veel, maar nog niet alles. Regelmatig ontvangen wij een enthousiaste feedback over een positieve ervaring of een goede wijze van klachtbehandeling.

Wij nodigen u uit om onze dienstverlening, ons gastheerschap te ontdekken en horen graag van u hoe u dat beleeft en ervaart.

Van harte dank ik u voor uw vertrouwen en werken wij graag aan verdere verduurzaming van onze relatie.


Uw gastheer,


Joost Fraanje
Directeur Broekhuis Volvo – Ford Harderwijk

Over ons

 

Gewone dingen, bijzonder doen!

Onze klanten vertellen wat ze iedere keer weer ontdekken, beleven en ervaren bij Broekhuis Volvo Harderwijk. Kijk hier voor een impressie.

 

 

Tijdens de introductie van de nieuwe V40 eind juni werd er door Volvo Cars Nederland gevraagd aan alle Volvo dealers in Nederland om een kort filmfragment te maken over hun onderscheidend vermogen in de markt. De opdracht was duidelijk. Laat in 5 minuten zien hoe je het presteert wat je tot nu toe heb gepresteerd.

 

Wij stonden met deze opdracht, voor moeilijk een dilemma. Je ziet al snel dat er een glanzende film wordt gemaakt waarin bijvoorbeeld een proces op haast volmaakte wijze in beeld wordt gebracht. Een soort windowdressing reclame spot. Omdat dit ons niets zegt over de werkelijke praktijk, visie, missie en de ziel van het bedrijf wilden wij dit pertinent voorkomen en daarom besloten wij destijds om er vanaf te zien. Immers, het hart en de ziel van je onderneming, kun je niet in scene zetten. Een film moet een authentieke weergave tonen.

 

Toch hield ons deze opdracht bezig. Te meer daar wij vele decennia een ontmoetingsplaats in de regio blijken te zijn, waar (blijkt uit klantenfeedback) ondernemers, klanten en organisaties graag binnenkomen. Ook vanuit ons team kwam regelmatig de vraag “of” de film al klaar was.

Contact en route

Adres

Zuiderbreedte 40 - 42

3845 MC Harderwijk

 

T 0341-751400

F 0341-751451

E volvoharderwijk@broekhuisgroep.nl

Openingstijden:

Verkoop

Ma t/m Vr - 9:00 - 18:00

Zaterdag - 09:00 - 17:00

Zondag - Gesloten

 

Koopavond op afspraak

 

Werkplaats

Ma t/m Vr - 07:45 - 18:00

Zaterdag - 9:00 - 12:00

Zondag - Gesloten

Route:


Foto's

Werkplaatsafspraak

Nieuws

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Lease behaalt Keurmerk Private Lease

  (Geplaatst: dinsdag 02 februari 2016)

  Broekhuis Lease heeft het onlangs in het leven geroepen Keurmerk Private Lease behaald. Het bedrijf voldoet als één van de eerste leasemaatschappijen aan de voorwaarden van het keurmerk. Consumenten die bij Broekhuis Lease een private leasecontract afsluiten, weten zeker dat ze niet voor verrassingen komen te staan en zorgeloos van hun nieuwe auto kunnen genieten.   
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis trotse winnaar Automotive Company of the Year...

  (Geplaatst: vrijdag 29 januari 2016)

  Broekhuis is uitgeroepen tot Automotive Company of the Year 2015-2016. Namens Broekhuis ontving Jaco Remijn, algemeen directeur, deze prachtige onderscheiding. De uitreiking vond plaats tijden het Innovam-RDC Automotive Gala. De andere twee genomineerden waren Terberg Leasing en ABS All Brake Systems.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Mooie bijdrage Broekhuis Helpt eind 2015

  (Geplaatst: maandag 11 januari 2016)

    ​Aan het einde van 2015 is er weer een mooie bijdrage geleverd aan Broekhuis Helpt. De medewerkers van Broekhuis hebben hun handen ineen geslagen om het jaar goed af te sluiten voor ons goede doel.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis finalist Automotive Company of the Year

  (Geplaatst: woensdag 09 december 2015)

  Vandaag is bekend geworden dat Broekhuis genomineerd is voor Automotive Company of the Year 2015-2016.  Het vakblad Automotive gaf alle bedrijven uit de automobielbranche de gelegenheid aan te geven  welk bedrijf opvallend positief presteert in de branche.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Whizpr rijdt voor Kenia naar de Noordkaap

  (Geplaatst: dinsdag 08 december 2015)

  Broekhuis helpt en beweegt mensen. Maatschappelijk verantwoord handelen hoort daarbij. Goede doelen steunen wij dan ook al sinds de oprichting. Nu steunen wij  pr-bureau Whizpr  om via de Noordkaap Challenge geld op te halen voor het goede doel van 3FM Serious Request. Tijdens deze editie vraagt 3FM in samenwerking met het Rode Kruis aandacht voor de stille slachtoffers van oorlogen. Dit zijn de kinderen en jongeren die vanwege...
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Koopavondenweek Broekhuis Zeist

  (Geplaatst: vrijdag 23 oktober 2015)

  Volgende week is het Koopavondenweek bij Broekhuis Zeist! Elke avond is er een ander thema. Komt u ook langs?  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Uitnodiging Spinning Marathon | 8 oktober 2015

  (Geplaatst: woensdag 16 september 2015)

  Broekhuis beweegt mensen. Niet alleen op de weg en in het bedrijf maar ook in Kenia waar jaarlijks 100 kansarme jongeren worden opgeleid tot automonteur en worden geholpen aan een baan. Ondersteund door Broekhuis. 
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Ondersteuning Stichting Red een Kind

  (Geplaatst: dinsdag 15 september 2015)

  Per 1 juli 2015 is de ondersteuning van Broekhuis Helpt aan Stichting Red een Kind met 1 jaar verlengd. Op 4 juni jl. tekende Jaco Remijn en Leo Visser (directeur Stichting Red een Kind) het samenwerkingscontract.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Red een Kind laat kinderen uit armoede groeien

  (Geplaatst: dinsdag 28 juli 2015)

  In gesprek met Henriet Seinen, Relatiemanager Zakelijke Markt bij Stichting Red een Kind. Op 4 juni toog ik samen met directeur Leo Visser naar de Broekhuis Groep in Harderwijk om een contract te tekenen tussen Stichting Red een Kind en de Broekhuis Groep voor de periode 2015-2016. Fantastisch dat Broekhuis wil meegroeien met Red een Kind.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Lease zet zich in voor de fiets!

  (Geplaatst: donderdag 02 juli 2015)

    Broekhuis Lease is nauw betrokken bij het project van Stichting Broekhuis Helpt:  de ondersteuning van 100 kansarme jongeren in Kenia door ze op te leiden tot automonteur. Deze jonge talenten worden zo geholpen aan een toekomst met toekomst.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Schade herstelmeester: nieuw netwerk voor complex...

  (Geplaatst: woensdag 27 mei 2015)

  Autoschadeherstel is een ambacht. Het is vakmanschap. En al helemaal als het gaat om complexe schades. Welke bedrijven kunnen dit soort schades in de toekomst herstellen? En dat zo efficiënt mogelijk en met kwaliteit?  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Volvo presenteert nieuwe V60 Plug-in Hybrid

  (Geplaatst: dinsdag 03 maart 2015)

    De Volvo V60 Plug-in Hybrid is een groot succes. Met het lage bijtellingspercentage van zeven procent is deze auto zeer interessant voor de zakelijke rijder. Volvo staat niet stil en willen hun succes uitbreiden met een nieuwe V60 Plug-in Hybrid: de V60 D5 Twin Engine.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Volvo V40 weer terug met 14% bijtelling

  (Geplaatst: dinsdag 24 februari 2015)

  We hebben het even zonder hem moeten doen, maar gelukkig is hij weer terug: de Volvo V40 met slechts 14% bijtelling! De verwachting is dat deze populaire Volvo vanaf mei of juni leverbaar is, maar hij kan nu al besteld worden.   
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis sponsort nieuwe Ford Transit voor Philadelphia

  (Geplaatst: donderdag 05 februari 2015)

  Wat zijn we trots! Vanaf deze week kan de Snoezelwagen van de Vrienden van Philadelphia weer de weg op. Broekhuis Lease heeft een prachtig bestickerde Ford Transit afgeleverd.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Overname Ford Van der Kolk Veenendaal

  (Geplaatst: dinsdag 06 januari 2015)

  Vanaf 1 januari 2015 bent u van harte welkom bij onze nieuwe Broekhuis Ford vestiging in Veenendaal.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Volvo V60 Zakenauto van het Jaar 2015

  (Geplaatst: maandag 22 december 2014)

  Of u voor uw werk nou veel of weinig op de weg zit, een goede auto is erg belangrijk. Comfort, luxe, uitstraling en natuurlijk veiligheid zijn belangrijke punten tijdens de aanschaf van een auto, zowel voor particulieren als voor leaserijders. De Volvo V60 heeft dit allemaal en is daarom Zakenauto van het Jaar 2015 geworden. 
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Opel en Peugeot Lelystad onder 1 dak

  (Geplaatst: vrijdag 05 december 2014)

  Na een flinke opruiming en verhuizing is Opel Lelystad vanaf 1 december te vinden in hetzelfde pand als Peugeot Lelystad. Peugeot heeft flink plaats gemaakt zodat Broekhuis vanuit één plek in Lelystad expertise en kennis kan bieden aan de klant.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Help Broekhuis Helpt helpen

  (Geplaatst: donderdag 27 november 2014)

  Broekhuis geeft graag invulling aan een sociaal maatschappelijke rol. Lokaal, maar ook over de grens. Jaarlijks helpt Broekhuis Groep samen met Stichting Red een Kind honderd kansarme jongeren per jaar aan een zelfstandige toekomst. Helpt u ons mee?
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Nieuwe XC90 krachtigste en schoonste SUV

  (Geplaatst: dinsdag 08 juli 2014)

  De nieuwe XC90 die Volvo later dit jaar introduceert, biedt een ongekende combinatie van kracht en minimale emissies. De vierwielaangedreven zevenzitter levert maximaal 295 kW (400 pk) vermogen bij een CO2-uitstoot van gemiddeld ongeveer 60 g/km (NEDC-cyclus). Zuinig genoeg dus voor 14% bijtelling. Nog niet eerder bood een SUV zoveel vermogen bij zo’n geringe CO2-emissie.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Prachtig bedrag uitgereikt aan Broekhuis Helpt

  (Geplaatst: dinsdag 29 april 2014)

  De Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk heeft maar liefst € 1.306,- opgebracht voor Broekhuis Helpt. Broekhuis Helpt zamelt geld in voor Stichting Red een Kind. In een speciaal project worden jongeren in Afrika opgeleid tot automonteur.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Volvo V40 D4 met nieuwe Drive-E-motor

  (Geplaatst: woensdag 26 februari 2014)

  Volvo Cars Nederland heeft wederom een verkoopsucces in handen. De Volvo V40 is nu leverbaar met de nieuwe D4 Drive-E-motor. Deze biedt een ongekende mix van rijplezier én een lage CO2-uitstoot.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Volvo stunt met nieuwe motoren range

  (Geplaatst: dinsdag 11 februari 2014)

  Volvo Cars presenteert een range volledig nieuwe Volvo motoren. De nieuwe motoren zijn door Volvo's experts ‘in eigen huis' ontwikkeld en worden gebouwd in de hightech fabriek van Volvo in Skövde, Zweden. De nieuwe krachtbronnen zijn in het najaar van 2013 gelanceerd en vanaf heden leverbaar.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Het nieuwe kentekenbewijs

  (Geplaatst: maandag 27 januari 2014)

  Vanaf 1 januari 2014 krijgt Nederland een nieuw kentekenbewijs. Het papieren kentekenbewijs maakt plaats voor een kentekenbewijs op creditcardformaat (ook wel kentekencard genoemd). Dit nieuwe kentekenbewijs is handiger in gebruik en moeilijker te vervalsen. Ook de centrale afgifte van de kentekencards verkleint de kans op fraude. Het Overschrijvingsbewijs wordt afgeschaft, in plaats daarvan komt een code van 9 cijfers. Ook krijgt de...
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Halve Marathon: zaterdag 8 maart 2014

  (Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014)

  Op zaterdag 8 maart 2014 vindt de 34e editie van de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk plaats. Het parcours gaat over verharde fietspaden en wegen en is wederom gecertificeerd.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  15 maart | seizoensstart

  Seizoensstart met introductie K 1600 GTL Exclusive & BMW S 1000 R

 • nieuwsafbeelding

  5 april | GS Adventure Tour in Enschede

  Demo tour met de mogelijkheid om proef te rijden op de BMW F 800 GS Adventure en  de R 1200 GS Adventure. 

 • nieuwsafbeelding

  20 november | Ride On Motor tour presentatie

  Donderdag 20 november komen Rob & Dafne de Jong van Ride On Motor tour een avond presentatie houden van hun avonturen en reis mogelijkheden.

 • nieuwsafbeelding

  4 -6 juli | BMW Motorrad Days Garmisch-Partenkirchen

  BMW Motorrad Days Garmisch-Partenkirchen

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Eindejaarsactie

  (Geplaatst: woensdag 11 december 2013)

  Nog enkele dagen en dan is dit jaar weer voorbij. Tijd dus voor de traditionele eindejaarsshow, omdat we graag opgeruimd het jaar uit gaan.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Duurzaam Repareren certificeert schadebedrijven Broekhuis...

  (Geplaatst: woensdag 11 december 2013)

  Alle schadebedrijven van Broekhuis zijn recentelijk gecertificeerd door Duurzaam Repareren. Naar aanleiding van de toetsing en doorlopende audits door Stichting Duurzaam Repareren en Bureau Veritas zijn voor de zeven schadebedrijven de keurmerken ‘ISO 9001:2008’ en ‘Duurzaam Repareren’ behaald.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Verhuizing Broekhuis Carplus

  (Geplaatst: maandag 02 december 2013)

  Vanaf vandaag is Broekhuis Carplus officieel verhuisd naar de Einsteinstraat 2a in Harderwijk.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Impressie nieuw pand Broekhuis BMW Doetinchem

  (Geplaatst: woensdag 27 november 2013)

  In de toekomst zal Broekhuis BMW Doetinchem worden ondergebracht in een nieuw pand. Het multifunctionele pand zal worden voorzien van de modernste voorzieningen. Om u alvast een idee te geven zetten we vast een sfeerimpressie online.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Nijkerk organiseert alweer de 20e Nationale...

  (Geplaatst: dinsdag 29 oktober 2013)

  Broekhuis Nijkerk organiseert alweer de 20e Nationale Opel Testdag. Een feestje voor het hele gezin, voor iedereen is er wat te beleven!
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Feestelijke opening Broekhuis Almelo

  (Geplaatst: vrijdag 04 oktober 2013)

  De afgelopen maanden zijn wij druk geweest met de verbouwing van Broekhuis Peugeot Almelo. Met gepaste trots willen wij u graag het fraaie resultaat tonen. Om deze reden organiseren wij drie feestelijke open dagen op donderdag 17 oktober, vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis tekent intentieverklaring overname Ford Amersfoort

  (Geplaatst: vrijdag 27 september 2013)

  De Broekhuis Groep en Stern Groep NV hebben een intentieverklaring getekend inzake de verkoop van de Ford vestiging van Stern te Amersfoort. Beoogd wordt de transactie af te ronden rond de jaarwisseling. 
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Exclusief 'Splitlevel Concert' bij Broekhuis Volvo...

  (Geplaatst: donderdag 26 september 2013)

  Op 3 oktober 2013 organiseert Broekhuis Volvo Harderwijk een exclusief 'Splitlevel Concert' met het Nationaal Jeugd Orkest. U bent van harte welkom!
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Ladies Night bij Broekhuis Nijkerk

  (Geplaatst: donderdag 19 september 2013)

  Op woensdag 25 september organiseert Broekhuis Nijkerk weer een spetterende Ladies Night. Uiteraard bent u van harte welkom. 
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  All Road rit 2013 - zaterdag 28 september

  Off-road rit van ongeveer 135 km door het Twentse landschap waarbij ongeveer 25% van de route onverhard is.  Kosten € 15,- per persoon, inclusief ontbijt. Ontvangst vanaf 8.30 uur, vertrek vanaf 9.00 uur tot max. 10.00 uur.  Ook niet BMW rijders zijn van harte welkom!

 • nieuwsafbeelding

  Overname Auto Bakkenes Apeldoorn en Autopalace Doetinchem

  (Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013)

  Met ingang van 1 september 2013 maken de Opel / Chevrolet dealers Auto Bakkenes Apeldoorn en Autopalace Doetinchem onderdeel uit van de Broekhuis Groep.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis dubbel gecertificeerd op kwaliteit en...

  (Geplaatst: donderdag 15 augustus 2013)

  Alle 36 dealerbedrijven van Broekhuis zijn recentelijk dubbel gecertificeerd. Naar aanleiding van het uitvoeren van externe audits zijn de keurmerken ‘NEN norm ISO 9001:2008’ en ‘Erkend Duurzaam’ behaald.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Clubbonus verblijdt verenigingen

  (Geplaatst: maandag 12 augustus 2013)

  Dit jaar is de Broekhuis Clubbonus geïntroduceerd: wanneer u of een ander lid van uw vereniging een auto aanschaft bij Broekhuis, dan storten wij geld in de kas van uw club. Inmiddels is de Clubbonus een groot succes en zijn verschillende verenigingen verblijdt met een bonus voor de clubklas.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Mount Everest Marathon levert 7.500 euro op voor...

  (Geplaatst: vrijdag 05 juli 2013)

  Onlangs heeft u kennis gemaakt met de uitdaging van onze collega Gerbrand Reijnoudt: het lopen van de Mount Everest Marathon voor Broekhuis Helpt op 29 mei 2013. Inmiddels ligt de marathon ruim een maand achter ons, kijken we terug op de onvergetelijke ervaring van Gerbrand en is een prachtige cheque overhandigd  voor Broekhuis Helpt.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Update 3: Mount Everest Marathon

  (Geplaatst: woensdag 05 juni 2013)

  Broekhuis medewerker Gerbrand Reijnoudt is de ultieme uitdaging aangegaan: het lopen van de Mount Everest Marathon. Doel: geld te werven voor het project van Broekhuis Helpt. Inmiddels heeft Gerbrand de marathon gelopen en schrijft hierover het volgende:
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Update 2: Mount Everest Marathon

  (Geplaatst: maandag 27 mei 2013)

  Broekhuis medewerker Gerbrand Reijnoudt gaat de ultieme uitdaging aan: over enkele dagen loopt hij de Mount Everest Marathon. Deze uitdaging gaat hij aan om geld te werven voor het project van Broekhuis Helpt. Inmiddels is Gerbrand al enkele dagen in Nepal en maakt zich op voor de marathon die woensdag 29 mei 2013 plaatsvindt.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Fotoshoot vaderdag

  (Geplaatst: woensdag 22 mei 2013)

  Het is bijna vaderdag. Op zondag 16 juni 2013 worden de vaders weer in het zonnetje gezet: daar doet Broekhuis graag aan mee.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Update: Mount Everest Marathon: de ultieme uitdaging

  (Geplaatst: woensdag 15 mei 2013)

  Broekhuis medewerker Gerbrand Reijnoudt gaat de ultieme uitdaging aan: op 29 mei 2013 loopt hij de Mount Everest Marathon. Deze uitdaging gaat hij aan om geld te werven voor het project van Broekhuis Helpt.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Mooie donatie Broekhuis Helpt

  (Geplaatst: dinsdag 07 mei 2013)

  Op 9 maart 2013 liepen 1.219 deelnemers mee aan de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk. De organisatie van deze loop, waarvan Broekhuis de hoofdsponsor is, heeft voor iedere deelnemer € 1,- geschonken aan Stichting Red een Kind.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Auto's van oranje

  (Geplaatst: maandag 29 april 2013)

  Broekhuis heeft tijdens deze feestelijke oranjedagen 10 auto’s voor u geselecteerd met extra korting.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Overname BMW Bloemenkamp

  (Geplaatst: dinsdag 16 april 2013)

  Met ingang van 15 april 2013 heeft Broekhuis Holding de overname van de vestiging en activiteiten van BMW dealer Bloemenkamp in Doetinchem afgerond.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  VIP | WK Superbike event in Assen

  (Geplaatst: vrijdag 12 april 2013)

  Het BMW Motorrad Goldbet SBK Team biedt u de unieke mogelijkheid om de derde race om het Wereldkampioenschap Superbike van zeer nabij mee te beleven. Van de vrije training op vrijdag, de kwalificatie op zaterdag en de races op zondag. Interesse?
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Lease genomineerd voor de De Succesfactor

  (Geplaatst: woensdag 10 april 2013)

  Broekhuis Lease is genomineerd door het RTL 7 programma “De Succesfactor”. In elke aflevering (33 in totaal) komen vijf ondernemers uit verschillende branches aan het woord. Zij vertellen over hoe het  bedrijf succesvol is geworden én wat voor andere ondernemers de sleutel tot succes kan betekenen.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Volvo: in blijde verwachting

  (Geplaatst: maandag 11 maart 2013)

  Volvo kondigde onlangs haar nieuwe modeljaar 2014 aan. Het modeljaar heeft veel nieuws te bieden en staat vooral in het teken van gunstige bijtellingspercentages van slechts 7%, 14% of 20%. Volvo positioneert zich hiermee zeer sterk in haar segment doordat er nauwelijk concurrenten zijn met deze scherpe bijtellingspercentages. 
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Nieuw in de V40-reeks

  (Geplaatst: vrijdag 15 februari 2013)

  Twee nieuwe modellen in de Volvo V40-reeks: de R-Design en Cross Country. De introductie van de modellen maakt de V40-modelreeks nog veelzijdiger. 
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Volvo V60 Plug-In Hybrid uitrustingsniveaus

  (Geplaatst: donderdag 14 februari 2013)

  Maak kennis met de Volvo V60 Plug-In Hybrid. De uitvoering van deze innovatieve Volvo kenmerkt zich door een aantal synoniemen, namelijk: toppunt, hoogste, opperste, uiterste maximum. De nieuwe Volvo V60 Plug-in Hybrid kan worden uitgerust met diverse pakketten. 
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Lid van een vereniging?

  (Geplaatst: woensdag 13 februari 2013)

  Ook uw vereniging kan gesponsord worden! Broekhuis heeft namelijk de Broekhuis Clubbonus. Hoe werkt dat? Wanneer u of een ander lid van uw vereniging een auto aanschaft bij Broekhuis, dan storten wij geld in de kas van uw club. De eerste sportverenigingen hebben al geprofiteerd van de Broekhuis Clubbonus!
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Volvo introduceert Nordic

  (Geplaatst: woensdag 13 februari 2013)

  Om nog beter tegemoet te komen aan de wensen van klanten, introduceert het Zweedse merk Volvo nu twee nieuwe uitvoeringen: de Volvo V70 Nordic en de Volvo XC70 Nordic. Deze stoere en extra luxueuze uitvoeringen zijn leverbaar vanaf €39.995,-. 
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Nieuwe website Broekhuis online

  (Geplaatst: vrijdag 08 februari 2013)

  Vanaf 8 februari 2013 is de nieuwe en verbeterde website van Broekhuis online. Deze website is gerealiseerd met  één belangrijk doel: u nog beter, sneller en overzichtelijker voorzien van de juiste informatie. U kunt hier 24/7 terecht voor onder andere het zoeken van een nieuwe of gebruikte auto, het plannen van een onderhoudsbeurt of informatie over andere Broekhuis diensten.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis hoofdsponsor Halve Marathon Harderwijk

  (Geplaatst: maandag 04 februari 2013)

  Op 9 maart 2013 vindt de 33e editie van de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk plaats. Dit gezellige hardloopfestijn staat in het teken van het goede doel: Broekhuis Helpt! Hoofdsponsor Broekhuis helpt kansarme jongeren in India en Kenia door ze op te leiden tot automonteur en ze te helpen aan een zelfstandige toekomst.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Waarom winterbanden?

  (Geplaatst: woensdag 09 januari 2013)

  De zomer is voorbij. Temperaturen dalen en het wegdek wordt weer gladder. Soms is regen de oorzaak van gladheid maar ook de eerste hagelstenen hebben hun weg naar het wegdek gevonden. Voor uw veiligheid maar ook voor de veiligheid van uw passagiers en medeweggebruikers zijn winterbanden van groot belang. 
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Elektrisch laadpunt in Harderwijk

  (Geplaatst: donderdag 02 augustus 2012)

  Met de opkomst van de elektrische auto groeit de vraag naar elektrische laadpunten. Ook in het merkaanbod van Broekhuis is de elektrische auto inmiddels vertegenwoordigd. Met deze ontwikkeling in het vizier heeft Broekhuis de eerste elektrische laadpunten geinstalleerd in Harderwijk.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis en BMW; nieuwe partners in Twente

  (Geplaatst: vrijdag 27 april 2012)

  Broekhuis Holding heeft de gesprekken met betrekking tot overname van de activiteiten van BMW dealer Smudde in Almelo, Enschede en Groenlo afgerond. Na instemming van de NMA kan de overname medio mei 2012 worden geëffectueerd. Lees meer over deze overname.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  De Volvo V40 officieel onthuld (2012)

  (Geplaatst: dinsdag 20 maart 2012)

  Een korte impressie van de nieuwe Volvo V40. Een sportieve en moderne auto die aan alle Volvo standaarden voldoet. Zoals u van Volvo gewend bent is de nieuwe Volvo V40 op alle fronten voorzien van unieke veiligheidsvoorzieningen. Nieuwsgierig naar foto's een video of de prijs?
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Lelystad beste leerwerkbedrijf 2011

  (Geplaatst: woensdag 08 februari 2012)

  Op 8 februari 2012 heeft wethouder Willem de Jager, voorzitter van de jury van de Leerwerkverkiezing 2011, het Beste leerwerkbedrijf van Lelystad bekend gemaakt.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Lease sponsort Philadelphia voor de komende...

  (Geplaatst: vrijdag 04 november 2011)

  Deze bedrijfsauto wordt ingezet om een 'mobiele snoezelwagen' te verplaatsen. Met deze snoezelwagen kan Philadelphia specifieke 'zorg op maat' verlenen aan haar clienten. Een gedachte waar Broehuis achter staat. Lees er hier meer over.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Alle Broekhuis dealerbedrijven zijn uitgeroepen tot...

  (Geplaatst: vrijdag 04 november 2011)

  Recent hebben alle Broekhuis dealerbedrijven het certificaat Erkend Duurzaam ontvangen uit handen van Eric Tak, voorzitter BOVAG Autodealers.  
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis Volvo Zeist verhuisd

  (Geplaatst: maandag 01 augustus 2011)

  Vanaf 1 augustus 2011 is Broekhuis Volvo Zeist verhuisd naar een nieuw pand. Het nieuwe pand staat onder aan de afrit van de A28 Zeist/Den Dolder, een locatie die goed bereikbaar is voor onze klanten in Zeist en omstreken.
  Lees het bericht

 • nieuwsafbeelding

  Broekhuis heeft Garage Helpman in Groningen en Roden...

  (Geplaatst: maandag 14 februari 2011)

  Broekhuis heeft met de aandeelhouder van Garage Helpman overeenstemming bereikt met betrekking tot overname van de aandelen. Garage Helpman is een autobedrijf met een historie van 87 jaar, waarvan inmiddels 50 jaar als dealer van Volvo. Garage Helpman heeft vestigingen in Groningen en Roden, en heeft 22 werknemers in dienst
  Lees het bericht

Werkplaatsafspraak

Werkplaatsafspaak Plan een afspraak

Klanttevredenheid

8,6 Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met een 8,6
Bekijk beoordelingen

 

Copyright 2016 Broekhuis Groep